fr.Corneliu – Vremea sfarsitului.Indemn la veghere – partea 2.3 –


– continuare din parte 1 –

Din pacate noi nu stim sa pretuim lucrurile acestea care sunt vitale si esentiale pentru societate. O CRIZA SCHIMBA PRIORITATILE OMULUI! Uitati-va ca ucrainenii care erau prinsi in campul de lupta mancau ce apucau si beau apa de balta, de ploaie. Pana acolo au ajuns si Dumnezeu a cercetat si inca cerceteaza poporul acesta. VA INDEMN SI VA ROG: RUGATI-VA SI INSISTATI CA DUMNEZEU SA SALVEZE NATIUNEA ACEASTA! Vrajmasul ar vrea sa sterga toata Ucraina de pe fata pamantului. Dar numai Dumnezeu poate salva tara aceasta. Uitati-va ca daca ar fi dupa ajutorul care l-au dat tarile acestea supra dezvoltate, demult Ucraina era invinsa si ucisa si sfarmata, dar indurarea Lui Dumnezeu a fost si inca rezista si numai Dumnezeu poate salva natiunea aceasta. Ca o sa fie o cedare de teritorii sau nu, Dumnezeu poate sa se indure (daca eu si tu insistam in rugaciune, postim) si salva Ucraina din mana acestui om. Dumnezeu sa binecuvantezesi pe ucraineni si pe rusi, pentru ca va spun sincer, si rusii, sunt multi care nu-s de acord cu acest razboi si multi care vor sa se intoarca la casele lor. Dar sunt fortati sa se lupte, sa ucida. Dumnezeu sa se indure si sa aduca din nou odihna peste tarile acestea.

Este o vreme a deciziilor in care trebuie sa te decizi, sa te hotarasti de partea cui esti. Trebuie sa intelegi ca ceea ce faci astazi influenteaza ziua de maine, ceea ce faci maine influentiaza ziua de poimaine si ceea ce faci in prezent influentiaza viitorul tau. Ferice de tine daca vei alege sa te apropii mai mult de Dumnezeu. Cu cat ai sa te apropii mai mult de Dumnezeu, cu atat ai sa mai cresti mai mult. O floare daca ramane mica si nu vrea sa se ridice va fi o floare anemica. Tu daca ai o sansa sa te apropii de Dumnezeu si nu vrei sa te apropii de Dumnezeu vei fi o persoana vulnerabila in fata atacurilor demonice, care sunt si o sa fie din ce in ce mai multe. Uitati-va ca exista razboi la granita si oamenii se duc si se destrabaleaza pe plaja, sau in excursii sau prin cluburi. Sau la tot felul de festivaluri si se drogheaza si exista un haos si o imoralitate extraordinara.

Pamantul acesta, ascultati-ma bine, pamantul acesta este sortit pierzarii. Este sortit focului. Tot ce ai, masina ta, casa ta, relatiile tale, afacerile tale, banii tai, vor ramane aici. Important este cu ce te duci sus. Pentru ca sus te poti duce cu anumite fapte. Nu cu orice fapta. Orice fapta buna te urmareste. Dar daca ar fi numai atat, ar fi bine. Dar si faptele noastre rele ne urmaresc. Trebuie sa cautam sa ne sfintim viata. Sa fim cat mai dependenti de Dumnezeu, si cat mai independenti fata de societate. Chiar si pamanteste vorbind, cei care stau retrasi acum sunt mult mai linistiti. Cei care sunt in oras si sunt dependenti de un job, dependenti de aceste situatii, de aceste necesitati, le este foarte, foarte, foarte greu sa treaca peste provocarile care sunt in fiecare zi. Dumnezeu sa va ajute, sa va constientizeze sa luati hotarari pentru sufletul dumneavoastra.

– continuare in partea a 3-a –

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *