fr.Corneliu – Vremea sfarsitului.Indemn la veghere – partea 1.3 –


Slavit, binecuvantat si glorificat sa fie Bunul Dumnezeu, Creatorul cerului si al pamantului, slavit sa fie Domnul Isus, Jertfa care a fost junghiata pentru mine si pentru tine si slavit si binecuvantat sa fie Puterea Duhului Sfant, Mangaietorul care mijloceste cu suspine negraite pentru mine si pentru tine, in veci de veci AMIN!

Ma gandeam asa ca traim niste vremuri care probabil niciodata nimeni nu s-a gandit ca se vor desfasura cu atat de multa rapiditate, cu atat de multa viteza. In decursul anilor, avand in vedere ca am vazut cum se desfasoara evenimentele, ziceam ca: nu cred ca pamantul o sa atinga varsta de 2100 de ani. Iata ca am ajuns in 2020, 2021 si 2022 si parca mai mult ca niciodata evenimentele…, nici bine nu ne vindecam de o problema si incepe alta problema si este vremea sfarsitului si inceputul durerii. Tin minte ca eram adolescent si…, eram mai tanar si mergeam la cercuri de rugaciune si atunci lucrarea de proorocie era foarte iubita si foarte pretuita si ca si paranteza, rugati-va pentru prooroci pentru ca atunci cand n-o sa-i mia aveti, o sa ii pretuiti, puternici, mai slabi, cum sunt, Dumnezeu sa ii intareasca pentru ca daca nu avem glas profetic si nu avem proorocia, lucrarea aceasta care trebuie sa ramana numai in cadrul bisericii, nu cum sunt unii care pun pe internet si nu este intelept sa dai margaritare porcilor, daca nu am avea lucrarea aceasta, cu adevarat, multe din planurile vrajmasului s-ar implini.

Si va spuneam ca mergeam la cercuri de rugaciune si veneau, se repeta aceeasi lucrare, aceeasi lucrare, chiar daca era sub forma diferita. Spunea Dumnezeu:„O sa vina vremuri foarte grele!” Si greutati foarte mari, vor prinde generatia mea. Si ma uitam asa, ca Dumnezeu a stiut cu multi ani in urma nenorocirea care a fost cu pandemia aceasta, ca a fost provocata, ca nu a fost, multi oameni au murit, eu am trecut si eu prin boala aceasta si nu ma asteptam ca Dumnezeu sa se indure de mine pentru ca am si alte afectiuni si am stat, a fost o perioada in care mi-am dat seama ca un munte de om cum sunt, se poate prabusi usor si sa ramana doar un nume in spatele meu. Dar prin harul si indurare Lui Dumnezeu, Dumnezeu mi-a mai mai lungit firul vietii si ii sunt recunoscator pentru lucrul acesta.

Ma gandeam asa ca nici bine nu ne-am vindecat de pandemie si a inceput razboiul, acum, unii spun ca deja a inceput un razboi de uzura, e ceva obisnuit, si se anunta deja criza economica, se anunta deja foamete. Vorbeam acum o jumate de ora, o ora, cu un vecin de-al meu din Germania si imi povestea cum in supermarketurile de acolo deja rafturile sunt goale, a cumparat, s-a dus sa isi cumpere niste mere si a gasit 6 mere cu 2 euro. In Germania unde exista o prosperitate si alimentele sunt mult mai accesibile si stocurile sunt mai mari. Si ma gandeam asa ca daca pana si lucrurile acestea ieftin de obtinut, marul este destul de ieftin de obtinut, au ajuns sa coste atat de mult, ce sa mai zic de lucruri dinacestea mai pretioase cum este uleiul de masline sau mai stiu eu ce, carnea de vita, carnea de porc.

Lucrurile sunt foarte, foarte grele si este o chestiune de timp pana cand, daca Dumnezeu nu intervine, societatea o sa se razvrateasca, o sa fie un haos.

– continuare in partea a 2-a –

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *