Cristian Ionescu – Anticrist, persoana si sistemul – 2 –


– continuare din partea 1 –

Cateva lucruri mai intai despre sistemul lui anticrist. In spatele oricarei persoane sta un sistem. Cat de mare este realitatea aceasta s-a vazut in 1989. Pentru noi, natiunea romana a fost un moment traumatic, conducatorul de 20 si ceva de ani al Romaniei a fost impuscat in ziua de craciun si toata lumea a crezut ca el a fost sursa tuturor nenorocirilor si ca odata cu moartea lui se termina cu comunismul si problemele comunismului, coruptie. 32 de ani mai tarziu in Romania, tentaculele acelui sistem inca functioneaza. Inca Romania nu s-a putut elibera de coruptia si de spiritul acelui sistem. Pentru ca nu exista om fara sistem si nu exista sistem fara om. Sistemul are nevoie de un om. De o mascota in fruntea lui. Si omul are nevoie de un sistem in spatele lui. Omul este usor de distrus, sistemul este mai greu de inlaturat.

Or, in spatele lui anticrrist, chiar daca anticrist este Fiara care sta in fruntea piramidei, in capul unghiului, in spatele lui este un sistem. Sistemul lui anticrist este mai intai un sistem demonic. Biblia spune ca Fiara aceasta se ridica din adanc. Anticrist este posedat demonic. Anticrist este o fiinta posedata si controlata de satana, este intruchiparea satanei. Sistemul este demonic. Niciodata nu trebuie sa uitam ca in spatele oricarui sistem sunt forte spirituale. Va aduc aminte, in vremea lui Daniel, cand ingerul Gavril a venit sa-i transmita mesajul Lui Dumnezeu, a intarziat si a spus lui Daniel: „Am fost impiedicat din cauza ca mi-a stat impotriva duhul capeteniei Persiei.” O capetenie a unui imperiu, oricat de mare ar fi acel imperiu nu poate sta impotriva unui inger. Duhul capeteniei Persiei era un domn spiritual, o capetenie spirituala, un demon de rang inalt care controla imparatia Persiei si care controla capetenia acestei imparatii. Pentru ca toate lucrurile care se petrec in realitatea istoriei, au in spate forte spirituale. Si in spatele sistemului lui anticrist este insusi diavolul. Este o imparatie care isi are originea in adanc. Este un sistem demonic.

In al 2-lea rand este un sistem democratic. Socant, socant. Am crede ca anticrist este o superpersoana care vine sa stranga de gat acesti 10 imparati si sa le ia imparatia cu forta. Nicidecum. Biblia spune ca va avea loc o seductie in masa a intregii omeniri. Cu exceptia celor alesi, cu exceptia sfintilor. Toti vor fi fermecati, vrajiti de acest om si de acest sistem. Scumpii mei, inchinarea reala este o inchinare de buna voie. Si Dumnezeu niciodata nu cere inchinare cu forta, nu robotizeaza inchinare. Diavolul si el are nevoie de inchinare si vrea inchinare. Dar el nu o poate obtine, nimeni nu i-o da de buna voie daca nu se preface in ceea ce nu este si daca nu-i inseala pe oameni sa ii dea inchinare. Anticrist este un personaj fermecator, atractiv. Biblia spune ca va rosti cuvinte de hula. Dar sa stiti, cuvintele de hula pe care le va rosti impotriva Lui Dumnezeu, a Dumnezeului cerurilor si a pamantului, a Dumnezeului Creator; vor fi cuvinte care vor avea apel in mintea si in inima oamenilor. Ii vor face pe oameni sa-l creada.

– sfarsitul partii a 2-a a acestui mesaj. Continuarea in partea a 3-a –

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *