fr.Corneliu – Rugati-va pentru Ucraina!!!


Ieri dimineata am aflat ca Rusia a inceput invadarea Ucrainei intr-un mod apocaliptic si cred ca este in acest moment o chestiune de ore sau cel mult zile pana cand tara vecina va fi capturata in punctele vitale daca Bunul Dumnezeu nu intervine printr-o minune. Acea minune ne dorim toti, dar din pacate suntem prea multi nepasatori si prea multe tari egoiste care prefera sa isi pastreze bunastarea lor decat sa isi creeze dusmani si pe langa toate acestea sanctiunile verbale sau fictive sunt ceea ce il incurajeaza pe Putin sa faca ceea ce face. Putin se crede dumnezeu pe pamant.

Imaginati-va urmatorul scenariu: sunteti pe un stadion cu o lupta inegala intre Rusia si Ucraina tot mai mica, plina de sange si care cere ajutor. Pe margini sunt spectatorii care vorbesc nepasatori si spun:„Da este nedreptate. Vom pedepsi Rusia” Cand? este intrebarea. Dupa ce Ucraina moare complet? Spune Scriptura:„Nu te da de partea celor multi ca sa abati dreptatea!” Uitati-va la tari nepasatoare ca Germania, Italia, Elvetia, Franta care prefera sa isi pastreze banii lor, afacerile lor, sa le mearga lor bine si stiti ce va urma? Dupa ce Ucraina este anihilata complet, pentru ca asistam la un genocid in masa, Rusia isi va reface iar efectivele si va ataca din nou. De ce? Pentru ca este incurajata. Urmatoarele tari pot fi Finlanda, Polonia, Romania, Moldova, Tarile Baltice, Georgia. Voi vedeti ca Rusia nu se va opri prin atitudinea nepasatoare a marilor puteri?

NUMAI BUNUL SI SFANTUL DUMNEZEU MAI POATE OPRI RUSIA DIN CEEA CE FACE! Acest Bun si Sfant Dumnezeu care sta in ceruri si vede atata nedreptate poate fi induplecat de lacrimile tale, durerea ta, rugaciunea ta, postul tau. EL vede si aude in ascuns.

Va rog fierbinte, va implor:„Inaltati rugaciuni staruitoare catre Dumnezeu!!! Poate lacrima ta iL va indupleca sa isi puna Aripile Ocrotitoare peste Ucraina.” Doamne te rog ai mila de Ucraina!!! Amin

Stiai ca fericirea ta tine si de fericirea Ucrainei? Rugati-va pentru Ucraina!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *