Apel disperat la rugaciune pentru Mariupol Ucraina


Scrisoare de la un frate din Mariupol

Bună seara prieteni ! Vă implor să vă rugați pentru noi! Nici măcar nu ți-ar intra în minte ce se întâmplă aici…. Eu și familia mea suntem în biserica de pe malul stâng. Prin harul lui Dumnezeu suntem vii. Pur și simplu șterg orașul de pe fața pământului. Este complet zdrobit în bucăți. Nu există electricitate – toate firele sunt pe pământ, fără gaz – conductele de gaz sunt rupte. Oamenii ies afară la sobe pe lemne să gătească ceva de mâncare, nu e apă. Nu avem combustibil.

Avem fântână în biserică, dar apa este sărată. Bem ceai sărat, dar slavă Domnului că există măcar ceva. Oamenii de pe stradă mor de foame. Magazinele sunt distruse și jefuite. Trag cu rachete gradate, tunuri, bombardează aerian. Bombele cad pur și simplu în jurul bisericii, la doar metri distanță. Dar Dumnezeu dirijează acești “metri”, iar noi am pierdut doar niște ferestre, dar suntem vii. Au pornit generatoarele acum și putem să ne încărcăm telefoanele și să intrăm online pentru prima dată după ceva timp. Încerc să scriu repede înainte să dispară.

Rugați-vă pentru noi! Am vrut să plec cu familia cât era un coridor [umanitar], dar mașina s-a stricat imediat. Dumnezeu nu ne-a lăsat să ajungem departe. Sper în Domnul, că plănuiește ceva pentru noi. Chiar dacă totul se sfârșește, oamenii nu mai au unde locui. Clădiri întregi de apartamente au ars. Casele au găuri prin ele. Totul este distrus! Școlile sunt distruse.
Este scris, “Nu vă fie frică, acesta tot nu este sfârșitul!” ” Dar totul este atât de înfricoșător. Cadavrele zac pe străzi pentru că nu pot ține pasul să le ia. Posibil sa nu ia corpurile pur si simplu. E atât de dificil! Rugați-vă! Sunt atât de mulți jefuitori! Prin harul lui Dumnezeu primim două mese pe zi în biserică.

Ieri, pentru prima dată de când a început asta, am reușit să facem baie copiilor. Putem aduce apă din mare, dar nu avem cu ce să o încălzim. Generatoarele sunt folosite pentru prepararea alimentelor, dar trebuie să folosească totul cât mai economic posibil. Rugați-vă pentru noi! Domnul să le dea înțelepciune conducătorilor să ajungă la înțelegere. Cum vom continua să trăim, nu știm. Domnul este cu noi, El este puternic!

MARIUPOL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *