Cristi Boariu – Pilda bogatului nemilostiv – 4 –


– continuare din partea a 3-a –

O alta haina care trebuia sa o aiba omul acesta stiti care era? HAINA MANTUIRII. Isaia 61 cu 10, spune Biblia: „m-ai imbracat cu hainele mantuirii.” Am o intrebare directa pentru dumneavoastra in aceasta seara: DACA ATI FI SA MURITI LA NOAPTE, SUNTETI SIGUR CA AVETI MANTUIREA? Nu trebuie sa imi raspundeti. Cei mai multi oameni pe care-i intreb stiti ce imi spun? „Habar nu am. Dumnezeu stie.” Imi scria o tanara alaltaieri, o femeie, o sora: „Maica-mea acum cu covidul acesta, de 3 zile si-a incheiat alergarea. Frate Cristi, nu stiu unde a mers.” A zis: „Nu ma doare ca a murit. Ma doare ca nu stiu nici ea, nici eu nu stim exact unde a mers.”

Dragii mei, vedeti ca in ziua mortii nu mai zice nimeni: „Bai daca faceam inca o facultate?” „Daca seful imi dadea 200 de euro in plus la salar, ce fain era.” Vedeti ca in momentul in care trebuie sa pleci de aici trebuie sa te gandesti la mantuire, numai ca pentru unii e prea tarziu. „Frate Cristi, daca o vedeam pe maica-mea cu Biblia in mana in fiecare zi, daca o vedeam traind intr-o haina alba, traind in curatie, atunci eram sigura unde merge. Asa?” Puneti intrebarea in aceasta seara.

Veneam cu sotia astazi spre Arad si i-am pus un video, o cantare din America din Portland, la minutul 2 si 15 daca nu gresesc, 4 tineri ieseau din biserica imbracati in costum, perfect, frumos, era seara de Craciun, seara de colinda. Baietii acestia au iesit din biserica, unul dintre ei avea 16, s-au bagat in masina sa mearga in alt stat sa colinde la frati, la surori, sa le cante niste cantari de colinda. Si spunea cel care facea solo la cantare intr-un comentariu, asta a fost in 2015, zice: „Uitati-va la baiatul de la minutul 2:15, 16 ani are.” A fost ultima data cand a fost in biserica. La 4 ore dupa ce a iesit din biserica, printr-un accident, el a plecat in vesnicii.

Oameni buni, voi credeti ca baiatul acela cand a iesit la 16 ani, zambind, bucuros, mergem la colinda, mergem cu tinerii, voi credeti ca stia ca peste 4 ore moare? 100% nu stia. Vedeti ca moartea cand vine nu ne intreaba daca suntem de acord. Pot sa mor la 16 ani, pot sa mor la 80 de ani. Pot sa mor la 40 de ani. Intrebarea care conteaza in ziua mortii nu este ce salar ai avut. Intrebarea care conteaza este: AI UMBLAT CU DOMNUL? Spunea Balaam la un moment dat: „O, de as muri de moartea celor neprihaniti!” Frati si surori, iubiti prieteni: EU NU POT SA MOR CA UN NEPRIHANIT, DACA NU TRAIESC CA UN NEPRIHANIT.

– – – ACEST ARTICOL ESTE UN CIOT. PUTETI CONTRIBUI LA RASPANDIREA MESAJULUI EVANGHELIEI PRIN EDITAREA SI CONVERSIA MESAJELOR AUDIO IN TEXT. IN FELUL ACESTA MOTOARELE DE CAUTARE VOR INDEXA MAI MULTE PAGINI SI MAI MULTI OAMENI VOR AJUNGE PE ACEST SITE SI VOR AUZI, VOR CITI SI VOR INTELEGE MAI BINE MESAJUL LUI DUMNEZEU PENTRU OMENIRE. PUTETI CONTACTA STAFF-UL HpS PRIN SECTIUNEA DE COMENTARII DE PE PAGINA „SUSTINE HpS” – – –

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *