Cristian Ionescu – Perspective pentru 2024 – 1 –


Anul 2024 se apropie si nu stiu cati ani vommai numara insa nadajduiesc ca vom intra in anul acesta nou. Anul nou depinde in primul rand de Dumnezeu care ne poata da viata si sanatate. Dar intr-o mare masura depinde si de noi, de hotararile pe care le luam si de felul in care decidem sa traim in anul viitor. Cred ca nu putem vorbi despre un plan pentru anul nou daca nu incepem cu lucrurile duhovnicesti.

Inainte de a fi o organizatie inainte de a fi o entitate legala, inainte de a fi un loc, biserica Domnului Isus Hristos este o entitate spirituala si totul trebuie sa inceapa si sa se termine cu ceea ce tine de relatia noastra cu Dumnezeu. Iata de ce pentru anul 2024 dorim sa continuam sa pastram si sa promovam acea parte a identitatii noastre care tine de spiritualitate.

Pentru anul 2024, teme este „Despre lucrarea Duhului Sfant.” Pentru ca, daca in biserica primara nimic nu s-a putut incepe fara persoana si lucrarea Duhului Sfant in viata credinciosilor, nici sfarsitul nu poate fi unul luminos, nu poate fi unul binecuvantat si nu poate fi unul vesnic impreuna cu Domnul fara ceea ce poate si trebuie sa faca Duhul Sfant in vietile noastre.

Va aduc aminte ca in pilda celor 10 fecioare, diferenta dintre fecioarele care au intrat inauntru si cele care au ramas afara unde este plansul si scrasnirea dintilor, diferenta este aparent mica, aparent nesemnificativa, aparent neglijabila, aparent „se poate si fara” pentru o vreme, insa consumul la care suntem expusi datorita necazurilor, datorita problemelor vietii pe deoparte, consumul si mai mare la care suntem expusi datorita acestor vremuri din urma, incertitudine, chiar citind Biblia, daca nu am avea ziare, daca nu ne-am uita la stiri, Biblia prezinta o imagine sumbra pentru lumea aceasta si pentru vremea sfarsitului.

Ori, cand a inceput sa se consume untdelemnul din candela si a inceput sa palpaie, a se stinge, a fost nevoie sa iei de undeva dintr-un rezervor, vasele in care Dumnezeu a turnat Aceasta Putere Nemaipomenita sunt niste vase de lut, sunt trupurile noastre si in momentul in care venim la Casa Lui Dumnezeu, in momentul in care ne rugam, in moemntul in care cercetam Scripturile, in momentul in care avem ca prioritate in viata noastra indeletniciri spirituale, toate acestea sunt canale prin care Dumnezeu toana si umple, vasele noastre de putere ca sa ramanem in picioare pana la capat.

– – – ACEST ARTICOL ESTE UN CIOT. PUTETI CONTRIBUI LA RASPANDIREA MESAJULUI EVANGHELIEI PRIN EDITAREA SI CONVERSIA MESAJELOR AUDIO IN TEXT. IN FELUL ACESTA MOTOARELE DE CAUTARE VOR INDEXA MAI MULTE PAGINI SI MAI MULTI OAMENI VOR AJUNGE PE ACEST SITE SI VOR AUZI, VOR CITI SI VOR INTELEGE MAI BINE MESAJUL LUI DUMNEZEU PENTRU OMENIRE. PUTETI CONTACTA STAFF-UL HpS PRIN SECTIUNEA DE COMENTARII DE PE PAGINA „SUSTINE HpS” – – –

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *