Cristi Boariu – Cea mai scurta primavara si toamna din Biblie


Dragii mei, pentru ca este toamna m-am gandit la un verset din Biblie in care spune „Dumnezeu nu se lasa sa fie batjocorit” Galateni 6:7, „ce seamna omul aceea va secera”. As vrea in seara aceasta sa vorbesc despre cateva primaveri din Biblie si despre cateva toamne din Biblie, pentru ca vreau sa va spun ca exista un timp pentru toate. Spune o cantare:„Orice lucru isi are vremea lui/ Exista o sfanta dreptate si o Mana care scrie tot ce spui”

Daca eu v-as spune acum ca merg acasa si plantez capsuni cred ca mi-ati recomanda o trimitere la spital. Nu? Sa vezi daca totul este ok. Capsunile, mai ales fratele din Halmeu, sunt destul de multi, stiu cand se planteaza capsunii nu? Stiu cand se culeg capsunii. Dragii mei, nu poti sa seamani ceapa verde in septembrie. Exista o vreme pentru toate.

Si as vrea astazi sa ne uitam la cea mai scurta primavara din Biblie si cea mai lunga primavara din Biblie si de la cea mai scurta toamna din Biblie la cea mai lunga toamna din Biblie. Si incep spunandu-va ca, si sper copiii sa ma ajute, pe mine ma ajuta foarte mult copiii cand, cand nu fac galagie. Domnul sa-i binecuvanteze!

Cea mai scurta primavara din Biblie, dragii mei este ziua si cea mai scurta toamna din Biblie este noaptea. Spuneam astazi dimineata la casatorie aici despre Daniel, omul care se roaga ziua. Si noaptea nu intra in panica. Dragii mei, mie nu imi este frica de groapa cu lei, sa stiti, imi este frica in viata sa nu uit cumva ferestrele inchise. Intelegeti ce spun. Mie nu imi este frica de cuptorul de foc in viata, imi este frica nu cumva sa ingenunghez in Valea Dura.

Exista un timp cand poti sa sameni ca si tanar, ca si tanara, ca si sot, ca si sotie. Exista o zi. In Ioan capitolul 8 cu 4 spune: „Cat este ziua…”

Am avut un cuvant de proorocie printr-un vas de lucru din Romania. Si Duhul Sfant striga si imi spunea: „Daca vei tine adevarul sus vei avea putini prieteni, dar ma vei avea Prieten pe Mine. Si daca vei incerca sa placi la toti Eu ma voi departa de tine.” Tu vei ramane mai departe in slujire, ca si Saul a ramas in slujire ani de zile, nu? „Si ca semn ca ti-am vorbit nu-i departe noaptea cand vei vedea ca nici un om nu se va opri langa tine, ci doar Eu ma voi opri langa tine.”

Dragii mei au trecut aproximativ 3 saptamani, eram cat pe ce sa uit de acest mesaj, veneam de la o seara de tineret, Dumnezeu a dat unele biruinte pe care nu le voi enumera in seara aceasta 250

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *