Prima pagina I Despre HpS I Sustine HpS I Rugaciune pentru Ucraina


!!!UMANITAR!!! POPULATIA CIVILA DIN UCRAINA MOARE DE FOAME. APEL DISPERAT PENTRU DONATII ALIMENTE DE BAZA. VA IMPLORAM DONATI!DONATII PENTRU REFUGIATII SI POPULATIA CIVILA DIN UCRAINA!!!


!!SAMBATA si DUMINICA, zile de POST pentru UCRAINA. Detalii AICI!!

Cristi Boariu – Drumurile pe care merg fugarii


…ii spunea Rebeca fiului ei, in Geneza 27 cu 43 „ Acum fiule asculta sfatul meu: Scoala-te, fugi la fratele meu Laban in Haran si ramai la el catava vreme, pana se va potoli mania fratelui tau”; in Iona capitolul 1, versetul 2 si 3 : „ Scoala-te, du-te la Ninive, cetatea cea mare si striga impotriva ei, caci rautatea ei s-a suit pana la Mine”. Si Iona s-a sculat sa fuga la Tars departe de fata Domnului. S-a coborat la Iafo si a gasit acolo o corabie care mergea la Tars. A platit pretul calatoriei si s-a suit in corabie ca sa mearga impreuna cu calatorii la Tars, departe de fata Domnului. Si un text foarte asemanator cu cele doua: Luca 15: 12 si 13 versetul „ cel mai tanar din ei a zis tatalui sau: „ Tata , da-mi partea de avere, ce mi se cuvine.” Si tatal i-a impartit averea. Nu dupa multe zile, fiul cel mai tanar a strans totul si a plecat intr-o tara indepartata unde si-a risipit averea ducand o viata destrabalata.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Legaturi utile: Misiunea MGM I Miros de Cer I Radio Unison I Dragoste pentru Adevar I Cristi Boariu I Librarie Crestina ICAM.RO
Script original sub licenta Wordpress. Gazduit de ExpertHost
.