Pavel Rivis Tipei – Umblarea dupa neprihanire


Daca aveti cartile sfinte, deschideti impreuna cu mine la Cartea profetului Isaia cap.51, vom citi primele 3 versete. „Acultati-ma voi care umblati dupa neprihanire, care cautati pe Domnul, priviti spre Stanca din care ati fost ciopliti, spre gaura gropii din care ati fost scosi. Uitati-va la parintele vostru Avraam si spre Sara care v-a nascut. Caci l-am chemat cand era numai el singur, l-am binecuvantat si inmultit. Tot asfel Domnul are mila de Sion si mangaie toate darmaturile lui. El va face pustiul lui ca un rai si pamantul lui uscat ca o gradina a Domnului. Bucuria si veselia vor fi in mijlocul lui, multumiri si cantari de lauda.” Amin. Va rog sa reocupati locurile.

Preaiubitilor ma bucur in mod deosebit sa fiu in seara aceasta impreuna. Aduc cu mine cuvintele de salut din partea bisericii Domnului Betania din Arad, Filipeni 4 cu 19, un cuvant pe care noi l-am ales ca si cuvant al bisericii de foarte multi ani si salutam intotdeauna bisericile pe unde mergem si fratii in mod deosebit. Pavel zice acolo: „Si Dumnezeul meu sa ingrijeasca de toate trebuintele voastre, dupa bogatia Sa in slava in Isus Hristos.” Amin.

Ma bucur ca in seara aceasta va vad, nu v-am vazut de anul trecut. Anul trecut am fost aici si sambata seara si duminica dimineata si duminica seara si luni seara am avut un set de conferinte de familie, si am slujit atunci, am zis ca am slujit pentru 4 ani. Iata ca nu am slujit pentru 4 ani, am slujit in anul urmator din nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *