Cristi Boariu – Diferente care fac diferenta


Dragii mei, deschidem Cuvantul Domnului la Luca capitolul 10, citesc incepand cu versetul 38, pagina din Biblie 1002, Luca capitolul 10 incepand de la versetul 38:„Pe cand era pe drum cu ucenicii Sai, Isus a intrat intr-un sat si o femeie numita Marta l-a primit in casa ei. Ea avea o sora numita Maria care s-a asezat jos la picioarele Domnului si asculta cuvintele Lui. Marta era impartita cu multa slujire. A venit repede la El si i-a zis:„Doamne, nu iti pasa ca sora-mea m-a lasat sa slujesc singura?Zi dar sa-mi ajute.” Drept raspuns Isus i-a zis:„Marto, Marto pentru multe lucruri de ingrijorezi si te framanti tu dar un singur lucru trebuie, Maria si-a ales partea cea buna care nu i se va lua”” Amin. Va invit sa va reocupati locurile dragii mei si impreuna cu totii spunem Slavit sa fie Domnul!

Probabil ca si dumneavoastra v-ati plans de caldura care este afara si m-am uitat la solarul care il avem acasa, mi-am pus niste rosii, castraveti, ardei. Am observat ca este foarte important sa nu fie doar soare ci sa fie si apa. Dragii mei aici intre noi,Isus Hristos ne reaminteste ca El este Apa Vietii. Ma gandesc la cei care stau la bloc, poate la ultimul etaj, ce caldura indura. Ma gandesc la cei care poate stau intr-o casa simpla, poate nu ti-ai facut rost de un AC inca. Vreau sa iti dau o veste buna. Cea mai frumoasa racoare care am intalnit-o in viata aceasta este la umbra Aripilor Domnului.

E frumos sa te tragi la umbra, e de folos sa te tragi la umbra cand e o zi plina de soare, dar cea mai buna umbra este sa stai langa Dumnezeu. Dragii mei, nimica nu face inima ta mai seaca mai fara apa, mai fara nimic ca si pacatul. Pacatul sa stiti ca unde ajunge pustieste. Pacatul are puterea sa distruga si singurul ghiocel care poate il ai in inima. Pacatul distruge sentimente de iubire, pacatul distruge trandafiri. Pacatul distruge cele mai bune dorinte, pentru ca acolo unde vine pacatul, el pustieste. Acolo unde vine dragii mei Isus Hristos, totul capata viata.

Ma uit la dumneavoastra, nu va cunosc dar fiecare dintre dumneavoastra aveti povestia vietii dumneavoastre, aveti istoria vietii, unii mai frumoasa, altii mai putin frumoasa, unii cu un dosar de analize la care poate va uitati si spuneti:„Medicul mi-a zis ca mai am putin de trait.” Cunosc pe cineva in judetul Arad, ia zis medicaul:„Mai ai o luna, o luna” Altii poate va uitati la lista de prieteni si ati patit poate ca si mine, am aterizat din Franta in Bucuresti si a trebuit sa ma duc de la aeroport direct la spital din cauza unei operatii de urgenta, am observat ca nici un prieten de pe fb nu s-a internat cu mine in spital 330

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *