Cristi Boariu – 7 metode prin care putem fi mangaiati


Merita sa spunem cu totii „Slavit sa fie Domnul!” Dragii mei, cel mai mare eveniment care il asteptam, este venire Domnului si spuneam aseara la…si spun si aicea, nici un avion din America nu va amana decolarea din cauza ta sau din cauza mea. In momentul in care ajungem la aeroport, noi nu vom sincroniza mersul avionului dupa noi, ci noi trebuie sa ne sincronizam dupa mersul avioanelor. Dragii mei, la fel va fi si cu rapirea, cand vine rapirea, ma rog ca Domnul sa ne ajute sa fim gata.

Si mai spun ceva, ce mi-a spus Duhul Sfant, acum cand am mers cu Delta Airlines la o biserica. A zis: „Vezi bagajele acestea cum le lasi aici pe banda?” Si am zis: „Da, Domane le vad.” A zis: „Vine vremea cand tot ce ati strans, cand tot ce ai strans, vei lasa la fel. Numai ca va fi o diferenta. Acum mergi dincolo, la sosire si le iei inapoi” Cand vine rapirea nu le mai iei inapoi, tot ce am trimis inaintea nostra, numai aia vom lua. Tot ce am strans si nu am trimis sus, va ramane aici. Pentru aia spunea cantarea: „Nu mai goniti prin vale/ Sa cautati comori/ Va spun: cauta-ti pe Domnul/ Ce sta mai sus de nori/”

A zis Pavel, tot ce e in urma mea le-am considerat gunoaie. Si spunea William Carey si m-as bucura ca tinerii sa citeasca istoria acestui mare om a Lui Dumnezeu. A zis William Carey: „N-as vrea sa am succes in lucurirle pe care Dumnezeu le considera gunoaie” Data viitoare cand ai succes, cand ai o mare biruinta, cand ai un mare business, cand ai o mare factura de incasat, cand ai un foarte mare gross profit cum se spune aici la voi, sa te gandesti: Oare e o binecuvantare? Da, daca in Geneza 12 cu 2 spune Dumnezeu lui Avraam: „Te voi binecuvanta si vei fi o binecuvantare” Atunci intradevar, atunci intradevar merita ca Domnul sa ne binecuvanteze.

Dar dragii mei, ma rog astazi sa nu fie gunoaie in viata noastra pe care sa punem pret ci ma rog ca sa punem pret astazi pe partasia cu Domnul. Era Maria cu Domnul Isus in casa la Marta si Marta a venit suparata la Domnul Isus si a zis: „Doamne spune-i surorii mele sa ma ajute!” Nu? „E de aspirat, e de facut curat, e de facut mancare pentru 12,13 persoane si ea are chef de predica acuma. Ea acum vrea sa asculte o predica.”

Stiti ce ii spune Domnul Isus? Dragii mei, se uita Domnul la Marta si ii spune:„Marto, Marto, pentru multe lucruri te framanti si te ingrijorezi tu, dar Maria si-a ales partea cea buna care nu i se va lua” Si ani de zile m-am intrebat: Doamne care este partea asta buna pe care Maria si-a ales-o? Si dupa 10 ani de intrebari Domnul mi-a raspuns si mi-a zis: „Partasia cu Mine.” Pentru ca dragii mei, cine are partasie cu Domnul aici, va avea partasie cu Domnul si dincolo.

Spunea apostolul Pavel „Si vom fi totdeauna cu Domnul!” Te intreb astazi: care sunt cautarile tale, care sunt lucrurile pentru care te framanti? Marta s-a framantat: „Doamne oare cum o sa iasa sarmalele? Doamne, oare am destul suc, destula apa, destul pireu, destula mancare aicea? Ce o sa zica Petru si Ioan dupa ce vor pleca de aici? Cum a fost de buna mancarea? Ooo, cat de mult ne framantam si noi de ce spun altii. Ma rog in seara aceasta SA NE FRAMANTAM DE CE SPUNE DOMNUL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *