Prima pagina I Despre HpS I Sustine HpS I Rugaciune pentru Ucraina


Unde iti vei petrece VESNICIA ??? UNDE te vei duce dupa MOARTE ???

Cristi Boariu – De la o inima murdara, la o inima curata – partea 01.10 –


Dragii mei, citesc din Matei capitolul 5, pagina din Biblie 926 incepand cu versetul 1: „Cand a vazut Isus noroadele, S-a suit pe munte; si dupa ce a sezut jos, ucenicii Lui s-au apropiat de El. Apoi a inceput sa vorbeasca si sa-i invete astfel: “Ferice de cei saraci in duh, caci a lor este Imparatia cerurilor! Ferice de cei ce plang, caci ei vor fi mangaiati! Ferice de cei blanzi, caci ei vor mosteni pamantul! Ferice de cei flamanzi si insetati dupa neprihanire, caci ei vor fi saturati!

Ferice de cei milostivi, caci ei vor avea parte de mila! Ferice de cei cu inima curata, caci ei vor vedea pe Dumnezeu! Ferice de cei impaciuitori, caci ei vor fi chemati fii ai lui Dumnezeu! Ferice de cei prigoniti din pricina neprihanirii, caci a lor este Imparatia cerurilor! Ferice va fi de voi cand, din pricina Mea, oamenii va vor ocari, va vor prigoni si vor spune tot felul de lucruri rele si neadevarate impotriva voastra! Bucurati-va si inveseliti-va, pentru ca rasplata voastra este mare in ceruri; caci tot asa au prigonit pe prorocii care au fost inainte de voi.” Amin.

Dragii mei, exact ce s-a spus aici. Fiecare dintre noi cautam fericirea. Ceea ce este foarte interesant este ca intotdeauna, Biblia si Dumnezeu, arata fericirea intr-un mod opus dupa cum arata lumea din jur fericirea. Si trebuie sa fim foarte atenti la Glasul Domnului pentru ca sa putem deosebi bine cele 2 voci, vocea lumii, si spunea Traian Dorz: „N-o sa poti sa auzi Vocea Duhului Sfant decat daca esti surd la vocea deavolului si la vocea lumii.”

Dumnezeu vrea sa ne vorbeasca sa ne faca cu adevarat fericiti. Stiti ce am observat dragii mei? Oamenii cauta fericirea aici in viata aceasta. M-a intrebat cineva recent: „Ce mai faci?” si i-am folosit vorba lui Francis Chan care spunea asa: „Ma pregatesc pentru urmatoarele milioane de ani.” Si am zis: „Tu?” si a zis: „Bine, pe aici cu betoniera.” „Aici cu drujba” zice, „Aici cu munca” zice.

Dragii mei, in aceasta seara, Dumnezeu vrea sa ne deschida ochii si sa ne spuna ca nu-i viata noastra doar o munca, o betoniera, un pus de gresie, de faianta, un salar, o mobila noua. Dumnezeu vrea astazi sa intelegem ca fericirea adevarata este sa iL avem pe El si sa avem cerul.

Spuneam aseara intr-o biserica despre bogatul acela din Luca 16 ca in Ochii Lui Dumnezeu a fost sarac pentru ca daca nu-L ai pe Dumnezeu, n-ai nimic. Desi Biblia spune ca umbla in in subtire, in porfira, in cele mai scumpe haine, dar nu avea hainele sufletului. Si mai uit la saracul Lazar care in ochii oamenilor a fost un om sarac. Cine stie daca a fost cineva la inmormantare la Lazar? Am vazut o inmormantare pe yt, era preotul, cantorul si un sicriu. Si nu era covid atunci. O fi ramas cineva din spital, ma gandesc eu neindentificat si au zis: „Ba inmormantati-l si pe asta, cred ca a tinut slujba un sfert de ora si l-a bagat in groapa. Stiti ce m-am gandit: „Daca-i asta Lazar?”

Pentru ca dragii mei, in ochii nostri, de multe ori noi vedem diferenta intr-un mod cu totul diferit de ceea ce vede Dumnezeu. Noi spunem, si lumea spune: „Daca as avea masina asta, daca as avea mobila aceasta, daca as avea pozitia aceasta in societate, sa ma respecte toti, sa ma aplaunde toti”.

Dragii mei, intrebare mea este: „Ne gandim oare ca intr-o zi iL vom vedea pe Dumnezeu?” Si El va avea ultimul cuvant pentru noi. Si-i mare diferenta intre aL vedea pe Dumnezeu la judecata si aL vedea pe Dumnezeu o vesnicie intreaga si a fi in Prezenta Lui o vesnicie. Pentru asta, scopul pentru care venim la biserica 45, 50, 60 de ani, nu stiu cat timp ai sa vii la biserica, 5 ani, 10 ani, este sa te pregatesti pentru ati petrece vesnicia cu Domnul.

Dragii mei, cea mai mare investitie, pentru o calatorie cu trenul te pregatesti poate cu cateva zile inainte si te mai intreba unii:„De ce te pregatesti pentru vesnicie si mergi la biserica?” Pai oameni buni eu ma pregatesc pentru o calatorie vesnica, milioane de ani, poate miliarde de ani. Sa mi se para greu sa vin cativa ani la adunare?

Pentru ca Biblia spune si in aceasta seara despre asta vreau sa vorbesc, despre un RMN spiritual, despre niste analize la inima, despre un RMN la inima dupa Biblie, dupa Cuvantul Lui Dumnezeu. Si ma leg astazi de veretul 8: „Ferice de cei cu inima curata caci ei vor vedea pe Dumnezeu.”

Dragii mei frati si surori, la fiecare 36 de secunde cineva moare in SUA din cauza problemelor cardiace, din cauza problemelor la inima, din cauza problemelor circulatorii, ale sangelui. cauza principala a mortilor din lume si nu vreau sa sperii pe nimeni, sunt aici oameni care au probleme cu inima si o sa zica: „frate Cristi, dupa predica aceasta, m-am dus acasa si mai rau am fost.” Vreau sa-ti spun ca viata ta e in Mana Domnului.

– sfarsitul primei parti a acestui mesaj. Continuarea in partea a 2-a –

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Legaturi utile: Misiunea MGM I Miros de Cer I Radio Unison I Dragoste pentru Adevar I Cristi Boariu I Librarie Crestina ICAM.RO
Script original sub licenta Wordpress. Gazduit de ExpertHost
.