Prima pagina I Despre HpS I Sustine HpS I Rugaciune pentru Ucraina


!!!DONATII PENTRU REFUGIATII SI POPULATIA CIVILA DIN UCRAINA!!! SAMBATA si DUMINICA, zile de POST pentru UCRAINA. Detalii AICI!!!

fr.Corneliu – Adevaruri socante despre sarbatoarea Craciunului


Slavit sa fie Bunul Dumnezeu! Daca v-as intreba pe cine sarbatoriti de Craciun, sau in cinstea cui mancati, va bucurati in zilele acestea de Craciun, cred ca aproape toti mi-ati raspunde ca iL sarbatoriti pe Domnul Isus Hristos. Voi stiti ca dupa ce Mantuitorul a fost rastignit si s-a aratat ucenicilor Sai le-a zis „Pace voua!” si nu „Hristos a inviat sau Adevarat a inviat!”? Voi stiti ca nu inceputul unui lucru este important ci sfarsitul acestuia? Daca nici macar Pastele nu a fost intarit de Domnul Isus pentru a fi sarbatorit, ca sa nu mai zic de nasterea Sa, atunci de ce sa mai sarbatoresc Craciunul? Singura porunca data de Mantuitorul in ce priveste o sarbatoare sau un obicei este Cina Domnului. Cina Domnului este singura sarbatoare daca pot sa spun asa, care este spre pomenirea suferintei Domnului nostru Isus Hristos! Celelate s-au anulat!

Voi stiti ca porcul la evrei era si inca mai este considerat animal necurat? De ce s-a asociat aceasta sarbatoare cu taierea porcului cand Domnul Isus era evreu? De altfel ca si paranteza, porcul niciodata nu se taie de Craciun sau in anotimpul rece. Porcul se taie prin martie sau cel tarziu aprilie. De ce? Pentru ca in anotimpul rece se dezvolta carnea si in anotimpul cald se dezvolta grasimea.

In timpul care ne sta in fata as vrea sa va spun ceva socant, cred ca pe multi va va soca cele ce veti auzi. Cu adevarat se implineste Scriptura care spune ca in vremea din urma cunostinta v-a creste. Nu doresc sa fiu foarte lung dar sa stiti ca sper ca dupa acest mesaj viata voastra sa fie mai diferita. Mesajul este strict la sarbatoarea acesta a Craciunului.

M-am nascut intr-o familie care a mers pe calea ingusta cu invataturi asa cum erau de la batranii nostri, dar am vazut cum in dreptul multor frati si surori au patruns tot felul de sarbatori si obiceiuri. Ele nu sunt scrise in Biblie si ne uitam cum acapareaza o mare parte din Biserica. Astazi daca zici ca nu ai brad sau nu faci sarmale sau nu ai nu stiu ce minunatii se uita la tine ca la un om salbatic. Astazi pacatul este ceva normal iar neprihanirea este ceva de mirare. Un curvar, un minciunos sau sodomit este vazut ca ceva normal, dar sa faci multi copii sau sa porti batic  este ceva groaznic.

De ceva timp, poate chiar cativa ani am inceput sa ii spun lui mos Craciun, mos dracu. Nu stiu de ce, m-am gandit ca este ceva indrazneala din partea mea dar de fapt acum vad ca era de fapt realitatea.

Si acum vreau sa va spun cat mai succint. Se spune ca in timpul imparatiei Babilonului s-a nascut un copil pe nume Nimrod. Nu stiu daca acesta era descendent al lui Nimrod din Geneza dar oricum aveau acelasi duh si anume duh de impotrivire fata de Dumnezeu, duhul lui Anticrist. Despre Nimrod din Biblie se spune ca era un om puternic, foarte puternic.„Ca Nimrod, viteaz vanator inaintea Domnului.” Nimrod in anii lui a aflat ca Dumnezeu a nimicit majoritatea oamenilor de pe pamant prin potop si datorita pacatului lor si in mintea lui s-a nascut gandul ca Dumnezeu a gresit si trebuie pedepsit. El stia ca Dumnezeu este sus dar credea ca daca va construi ceva maret va ajunge la Dumnezeu si IL va pedepsi. Si astfel incepe sa construiasca Turnul Babel care avea ca scop sa ajunga la cer si sa atace pe cei din cer dar in special pe Creator. Dumnezeu nu a dorit sa ii nimiceasca si le-a incurcat limbile astfel s-au format popoarele, fiecare cu limba sa si economia sa. Duhul acesta de impotrivire a lui Nimrod s-a manifestat atunci si se manifesta si astazi. Interesant este faptul ca Nimrod din Babilon avea acelasi duh.

Intr-o zi Nimrod se impreuna cu o femeie pe nume Semiramis care se crede ca era mama lui, si prin incest se naste un baiat pe nume Tamuz. Stiti pe ce data sau in jurul carei date se naste acest copilas? Pe data de 25 decembrie sau in jurul acestei zile. Acest copil pe nume Tamuz se crede ca a avut o viata scurta si chinuita, plina de suferinta. Prin moartea lui si suferinta lui, Tamuz isi castiga adepti. Oamenii din compasiune au inceput sa il venereze si numarul lor era din ce in ce mai mare.

Prin anii 300 d.H, probabil in jurul anului 325, biserica Romano – Catolica care s-a desprins din Biserica crestina, a hotarat ca ziua de 25 decembrie sa fie caonsiderat ziua de nastere a Lui Isus, dar din pacate pentru ei aceasta este o mare minciuna.  Domnul Isus s-a cascut conform Scripturii pe data de 20,25 septembrie, unii zic ca pe data de 23. Sub pretextul ca se sarbatoreste nasterea Mantuitorului se instaureaza pe 25  decembrie ca zi de sarbatoare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Legaturi utile: Misiunea MGM I Miros de Cer I Radio Unison I Dragoste pentru Adevar I Cristi Boariu I Librarie Crestina ICAM.RO
Script original sub licenta Wordpress. Gazduit de ExpertHost
.