Cristi Boariu – 4 parfumuri pentru suflet – 2 –


Dragii mei, in aceasta seara ca sa nu ne dam cu lucrurile acestea care nu sunt reale, ca n-ati observat? Pe parinti ii mai inseli, nu? Pe pastor, pe comitet ii mai inseli, uitati-va ca a mers Iacov la Laban, si a zis Laban, parafrazez „Nu stiu cum este la voi in tara dar la noi mai intai este prima, si apoi este a 2-a.” Stii? Si atunci a plecat capul Iacov. Ca a stiut ca era la a 2-a, stiti? „Mai intai ia-o pe Lea, este prima.” Stiti? „Si apoi a 2-a.” Dragii mei, femeia aceasta, vreau sa ne uitam la femeia aceasta, unii spun ca-i Maria, alti comentatori spun ca-i o alta femeie. Nu asta este cel mai important, cat vreau sa vedem de ce femeia aceasta a plecat acasa mirosind frumos.

In primul rand, vreau sa va spun ca primul parfum cu care s-a dat femeia acesta in seara aceea, a fost PARFUMUL IERTARII. Si ma rog Lui Dumnezeu sa lase parfumul acesta peste peste fiecare tanar, tanara, familisti, slujitori prezenti aici. Femeia aceasta spune Biblia, ca avea un vas de alabastru cu mir mirositor. Nu stiu, l-a fi tinut prin vitrina la ea acasa, nu stiu unde l-o fi tinut, in dulap, nu stiu ce-a facut cu el.

Acum eu vreau sa va spun ca cele maimulte femei, la ce pacate avea Maria sau femeia aceasta care a fost, ar fi spus: „Mai, iau mirul acesta si ma dau eu cu el. Ca sa nu zica fratii ca…” Intelegeti? Dar Maria a avut sinceritate, ceea ce Dumnezeu apreciaza si a zis: „Doamne vreau sa-ti spun ceva…” Parafrazez: „Eu ani de zile am tinut parfumul acesta pe dulap pentru ca eu la pacatele care sunt in mine, nu merge ca sa ma dau cu C. peste curvie, nu merge, nu merge. Eu nu pot sa ma dau cu HB. peste pornografie. Eu am tinut parfumul acesta deoparte si m-am tot uitat pe strada daca nu vine un sfant. Si am luat parfumul acesta si am vazut ca Tu esti Sfantul Lui Israel. Tu esti Dumnezeul care meriti sa Te dai cu parfumul acesta, de mir curat, de nar curat. Doamne l-am tinut pentru Tine.”

Stiti Nicodim a tinut parfumul pana cand a fost Isus mort. Unii pentru un Dumnezeu mort cheltuiesc 100 l si pentru Dumnezeu Viu nu cheltuiesc nimic. Daca m-ati inteles ce vreau sa spun. Maria a spus: „Acum are Dumnezeu nevoie de parfumul meu. Nu cand este mort. Acum. Acum.” Si a mers si a intrat cu parfumul in tara. Erau numai barbati la masa. Numai barbati. Ia fost rusine, ia fost greu. A venit undeva pe la spate si s-a pus pe genunchi si a inceput sa planga. Acum, daca a sters lacrimile cu parul ei inseamna ca nu a plans cat pui intr-un servetel.

Eu cred ca a plans Maria pentru ca a gasit pe Cel care merita ce-i mai valoros in viata aceasta. Eu cred ca Maria a zis: „Doamne din ziua aceasta eu cred ca nu iti mai dau numai rugaciunea de la 12 fara 5. Eu nu iti mai dau ziua aceea de post de la 7 dimineata pana la 10 dimineata. 3 ore.” Eu cred ca Maria a zis: „Doamne am gasit in sfarsit pe Cineva care se uita la lacrimi, care se uita la sinceritate si care nu toata ziua ma judeca si toata ziua ma arata cu degetul. Doamne sunt bucuroasa ca am gasit si eu in sfarsit pe Cineva care sa ma ridice din praful acesta al lumii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *