Cornel Avram – Ingaduinta Lui Dumnezeu sau voia Lui ?


Iti multumim pentru harul pe care ni l-ai dat sa venim inaintea Ta, iti multumim pentru harul pe care l-am primit ca sa ne iei in Mana Ta Doamne, iti multumim pentru harul care ni l-ai dat ca ne tii in Mana Ta si ne pazeste de ce este rau, ajuta-ne sa ramanem in Mana Ta Doamne. Ajuta-ne sa ramanem in Voia Ta, ajuta-ne ramanem in planul Tau, ajuta-ne sa ramanem in ascultare, in supunere si in trairea Cuvantului Tau.

Si in seara aceasta, te rugam in continuare ajuta-ne prin Cuvantul Evangheliei, sa ne apropiem de Tine, sa gasim fiecare in dreptul nostru Voia Ta, ascultarea de Tine, si implinirea Voii Tale, pentru gloria Numelui Tau si pentru binele nostru, pentru salvarea si mantuirea noastra. Te binecuvantam si iti multumim si ne incredintam pe Bratul Tau in continuare, sa vii si sa binecuvantezi poporul Tau cu Prezenta Ta. In Numele Domnului Isus ne-am rugat. Amin.

Deschidem Scripura pentru inceput, as dori sa citesc un singur verset de la care plecam in seara aceasta, Romani cap.12 vers.2, Romani cap.12 vers.2: „Sa nu va potriviti chipului veacului acestuia, ci sa va prefaceti prin inoirea mintii voastre, ca sa puteti deosebi bine Voia Lui Dumnezeu, cea buna, placuta si desavarsita.” Amin. Va invit respectos sa reocupati locurile.

Am sa intru direct in subiect in seara aceasta. De cateva saptamani Dumnezeu ma prelucreaza ca sa aduc inaintea poporului un mesaj pe care l-am intitulat „Ingaduinta Lui Dumnezeu sau voia Lui?”, „Ingaduinta Lui Dumnezeu sau voia Lui?”

Acest mesaj l-am primit din partea Domnului in urma framantarilor launtrice si in urma anumitor aspecte care le privesc si le vad in lumea crestina si observ ca la ora actuala in inima si in mintea copiilor Lui Dumnezeu se da o batalie puternica. Si oamenii tare de multe ori cad si in loc sa caute Voia Lui Dumnezeu, in loc sa iubeasca Voia Lui Dumnezeu, in loc sa traiasca Voia Lui Dumnezeu, in loc sa inteleaga Voia Lui Dumnezeu, se complac in ingaduinta Lui Dumnezeu.

Oamenii in zilele noastre sunt mai interesati in ce ingaduie Dumnezeu decat in ce vrea Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *