Paul Negrut – De ce lasa Dumnezeu lumea pe mana sodomitilor ?


Si tot ce se cuvenea Lui Dumnezeu au fost date idolatriei. M-am intrebat de ce lasa Dumnezeu lumea pe mana sodomitilor? De ce lasa Dumnezeu lumea pe mana sodomitilor? Pentru ca de ani de zile pocaitilor le-a fost dor sa se uite la pacatele lumii. Si le-au practicat, unii pe ascuns si unii pe fata. Si au tanjit dupa tot ceea ce este erotic si tot ceea ce este senzual.

Si daca nu ma credeti va rog sa va uitati pe pozele de Facebook a pocaitilor. Uitati-va pe pozele de Facebook a pocaitilor. Stiti ce veti vedea? Ii veti vedea la rugaciune? Ii veti vedea cu Biblia in fata? Ii veti vedea ba la munte, ba la mare, ba la piscina, ba dezbracati intr-un fel sau altul. De ani de zile ce se cuvenea Lui Dumnezeu ca trupul sa fie templul Duhului Sfant a fost transformat intr-un instrument de incitare a privirilor. De ani de zile venirea la Casa Lui Dumnezeu a fost inlocuita de multi cu mersul in alte parti. Si pentru ca idolii acestia reprezentati in trecut de baal si astarteea, de tot ceea ce este pervers si tot ceea ce este imoral, au revenit in vremea noastra…

Frati si surori, a lasat sa castige alegerile in America un om care sodomizeaza America. A lasat sa castige alegerile la Bruxelle oameni care sodomizeaza Europa. A lasat Dumnezeu sa castige alegerile in Romania un presedinte care vrea sa sodomizeze Romania. A pierdut Dumnezeu controlul? NU! Dumnezeu spune: „Dupa asta umblati? Dupa asta tanjiti? Atunci asta primiti!”

Si la ora actuala lumea sta sa cada sub mana acestor oameni. De ce? Pentru ca noua ni s-a indreptat inima spre lucrurile lumii. Si in loc sa ii dam Lui Dumnezeu ceea ce este a Lui Dumnezeu, i-am luat lucrurile care ii se cuvin Lui Dumnezeu si le-am dat lumii si pacatului. Si cand Domnul Isus a spus: „Dati Cezarului ce este al Cezarului si dati Lui Dumnezeu ce este al Lui Dumnezeu!” Ce este a Lui Dumnezeu? In Tine avem viata, fiinta si miscarea. In Tine toate izvoarele noastre, in Tine avem lumina, prin lumina Ta vedem lumina. Doamne de la Tine a venit totul si Tu esti totul si Tie Ti se cuvine totul.

„Dati Cezarului ce este al Cezarului si dati Lui Dumnezeu ce este al Lui Dumnezeu!” Ce se intampla cand Cezarul face abuz? Dumnezeu are o vreme de rabdare si uneori indelunga rabdare pentru Cezar. La vremea hotarata de Dumnezeu, Dumneeu ia iesit inainte lui Nebucadentar, Dumnezeu ia iesit inainte lui Belsatar, Dumnezeu a iesit inaintea tuturor celor care s-au razvratit inaintea Lui. Dumnezeu aduce la judecata orice om.

Ce se intampla cand poporul abuzeaza si ia ce este a Lui Dumnezeu si da pacatului. Dumnezeu lasa sa vina peste ei conducatori care ii duc in pacat, conducatori care institutionalizeaza pacatul. Conducatori care duc apoi pedeapsa aceasta a Lui Dumnezeu pana cand poporul nu mai poate. Stiti cat suntem de aproape de momentul acela? O Doamne ai mila de noi! O Doamne, cerceteaza-ne inima!

Cand copiii lui Israel s-au scarbit, cand au strigat catre Dumnezeu si au spus: „Doamne ne-am dus dupa idoli. Ne-am dus dupa lucruri care au dus pedeapsa si nenorocirea. Ne intoarcem la Tine cu pocainta, ne intoarcem la Tine Doamne si strigam dupa indurarea Ta, vrem sa ne daruim din nou Tie. Vrem sa fim ai Tai.” Dumnezeu le-a trimis eliberarea. Dumnezeu a adus peste ei binecuvantarea unor conducatori care au lasat sa fie pace, sa fie randuiala, sa fie prosperitate, sa fie armonie, sa fie dreptate in societate. Dumnezeu a facut societatea sa fie functionala.

La ora actuala, va spun care este lucrul care ma infioara pana in adancul inimii. Pocaitii inca nu au ajuns sa se scarbeasca de pacat si de lume. Si n-am ajuns sa strigam catre Dumnezeu si gemetele noastre sa ajunga la cer. Stiti unde e batalia la ora actuala? Ce am vrea sa ii cerem Lui Dumnezeu sa opreasca? Sa nu ajungem pana acolo ca cei care nu sunt de acord sa fie arestati, condamnati, bagati in puscarie si la biserica Emanuel sa fie pusi ca in vremea comunista conducatori dupa voia autoritatilor si sa aduca 2 barbati si 2 femei si sa le faca cununia. Si sa ajunga sa fie barbati care traiesc cu barbati sa ajunga pastorii bisericii.

Asa-i ca asta nu ne-am dori? Dar cand ne uitam la celelate lucruri aici zicem: „Doamne pe astea lasa-mi-le. Cu astea am vrea sa traim mai departe.” Si Lui Dumnezeu ori ii dam totul, ori nu primeste nimic. Dumnezeu nu primeste jumatati de masura. Dumnezeu vrea ca toata inima sa fie a Lui. De aceea spune: „Fiule da-mi inima ta si sa gaseasca ochii tai si inima ta placere in caile Mele.” Si cand asta se intampla, Dumnezeu schimba istoria. Dumnezeu schimba mersul lumii, Dumnezeu ridica oameni care au frica de El. Dumnezeu aduce vremuri de inviorare. Dumnezeu aduce vremuri de pocainta. Dumnezeu aduce vremea in care Slava Lui sa se vada pe Pamant.

Dar pana atunci ce sa facem? Apostolul Pavel spune: „Va indemn dar fratilor inainte de toate sa faceti…ce sa facem?…rugaciuni si cereri si mijlociri…pentru cine?…pentru toti oamenii si pentru,…si ii mentioneaza in mod special… si pentru imparati si dregatori. Sa-i cerem Lui Dumnezeu sa le calauzeasca mintea, sa le indrepte inima ca sa iL onoreze pe Dumnezeu si sa isi implineasca mandatul dat de Dumnezeu, pana atunci cand Dumnezeu va hotara sa schimbe, sa ridice, sa indeparteze si sa isi onoreze Numele in societate.

Acum, Europa este in faza unor decizii infioratoare. Ati vazut la stiri, ati aflat, deciziile sunt infioratoare, Canada este asa, SUA sunt asa, in Australia sunt asa, si in multe alte tari ale lumii merg lucrurile asa. Romania este pe marginea prapastiei. Vom striga catre Dumnezeu sa se indure de noi si sa ne aduca inima toata la Domnul pentru ca „dati Cezarului ce este al Cezarului si Lui Dumnezeu ce este al Lui Dumnezeu!”

A cui este ziua aceasta? A cui este? N-am auzit. Suntem convinsi ca-i a Domnului? Cati i-au dat ziua de azi Domnului? Cati i-au dat-o Domnului? I-am luat si zilele care i se cuvin, nu doar inima, i-am luat si zilele, i-am luat si cinstea si i-am tot luat. Si e vremea in care spunem: „Doamne te rog indura-te de noi!” Va invit sa plecam capetele si intr-o rugaciunea personala, fiecare stam inaintea Lui, si fiecare ne uitam la inima noastra si inima aceea cercetata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *