Cristi Boariu – 10 ceasuri din viata unui om – 6 –


– continuare din partea 5 –

CEASUL PLECARII. Ioan 13 cu 1: „Isus ca Cel care stia ca ia sosit ceasul sa plece din lumea aceasta la Tatal si fiindca iubea pe ai Sai care erau in lume, ia iubit pana la capat.” M-am programat maine, asa am venit cu gandul acesta ca raman la Halmeu, raman la neamurile mele de acolo si slujesc acolo maine si am zis sa le fac o surpriza, nu-i sun si vineri dimineata primesc un telefon. Un prieten bun de langa Arad, 40 de ani spre 41, 4 copii, cel mai mic in clasa 0, infarct si a murit. Mergeam la ei la evanghelizari, mergea cu mine la masina, venea dupa mine, dadeam mana cu el, bucuros, om in toata floarea varstei. A venit ceasul plecarii.

Trebuie sa fiu la inmormantare maine la el, ma duc din pretuire pentru familie, pentru el. Si am stat si m-am gandit: „Doamne acum 3 ani de zile a plecat verisorul sotiei mele la Domnul.” 28 de ani. Casatorit de 2 ani, 2 ani jumate. A ramas sotia lui vaduva la 25 de ani, oameni buni. Am stat si m-am gandit: Ce har am eu ca Domnul pentru mine inca a mai scris viata? Cate treceri de pietoni nu am trecut in viata si eu si copiii si Dumnezeu ne-a pazit!?! Cati km. n-am facut si a fost o Mana care ne-a pazit! DRAGII MEI, VINE CEASUL PLECARII.

Imi scria Solomon, un baiat de 25 de ani acum 3 luni de zile. A zis: „Frate Cristi, doctorii din Anglia mi-a mai spus ca mai am 2 luni jumate de viata. Cancerul se apropie de inima. Frate Cristi, nu-s pregatit sa mor. Am 2 fete acasa. Frate Cristi ce sa fac? Ce as putea sa fac ca sa …nu stiu, sa…” I-am zis sa vorbeasca cu un diacon de acolo, s-a marturisit. Mi-a mai scris, a zis: „Frate Cristi am venit in tara.” Mi-a mai scris dupa o luna.

Ultimul mesaj de la el stiti cand il am? 25 noiembrie pe fb. „Frate Cristi, am niste dureri ingrozitoare, numai morfina ma mai ajuta. Dar” a zis: „sa stii un lucru, nu mi-e mai frica de moarte. Sunt liber. Bine, as vrea sa mai stau, dar…” Intr-o dimineata cineva m-a sunat si a zis: „Solomon a plecat.” Si in urma cu 2 saptamani, la o saptamana dupa inmormantare mi-a scris sotia lui si mi-a zis: „Frate Cristi, m-am uitat prin mesajele care vi le-a scris, rugati-va si pentru mine.”

Vine ceasul sa pleci, nu lasa marturisirea pe ultima secunda din viata. Nu lasa slujirea pe ultima secunda din viata. Nu poti compensa in ultimile 5 minute ce nu ai facut in 20 de ani. „Frate Cristi, dar si talharul s-a pocait.” Da, dar ala nu s-a pocait. Cine iti garanteaza ca ai pe cineva ca Isus in salonul din spital in ultimile 5 minute din viata? Esti pregatit sa zbori cand ceasul va suna? CEA MAI IMPORTANTA PREGATIRE DIN VIATA NOASTRA TREBUIE SA FIE PREGATIREA DE PLECARE.

9. CEASUL INVIERII. Ioan 5 cu 28: „Nu va mirati de lucrul acesta pentru ca vine ceasul cand toti cei din morminte vor auzi Glasul Lui.” Extraordinar. Noi avem o speranta dragii mei, avem o nadejde. Am visat. Am avut harul sa visez de 2 ori cum o sa fie ceasul invierii. Nu mai stau acum sa va spun. Dar e ceva extraordinar. Marita sa faci, pentru ceasul acela sa faci orice, sa traiesti atat de frumoas. Si ziua aceea cand ne vom inalta spre cer sa fii si tu acolo. Eram undeva intr-o biserica si dupa predica s-a cantat o cantare care ne-a vorbit foarte mult. Si spunea cantarea „Domnul scrie numele in Cartea Vietii.” ESTE SI NUMELE TAU SCRIS?

Si in ultimul rand, si cu asta inchei, nu as vrea sa inchei cu asta, dar asa s-a potrivit mesajul. Vine un CEAS AL PEDEPSEI pentru lumea intreaga. Vine un ceas dragii mei, al maniei Lui Dumnezeu. Auzi ce spune Dumnezeu catre Biserica, Apocalipsa 3 cu 10: „Fiindca ai pazit Cuvantul rabdarii Mele, te voi pazi si Eu de ceasul incercarii.” Adica aici incercarea este in sens de pedeapsa care are sa vina peste lumea… Da, dar numai ca inainte sa vina ceasul acesta, al pedepsei, vine peste noi ceasul prigonirii.

Exista 2 manii care vin peste lumea aceasta. Mania neamurilor asupra pocaitilor si mania Lui Dumnezeu asupra neamurilor. „De unde vin acestia?” „Din necaz. Din prigoana.” Dragii mei, va fi o zi cand Dumnezeu va revarsa toata mania Lui asupra neamurilor. Unde vei fi tu atunci, afara sau inlauntru? Isaia 26 cu 20: „Du-te poporul Meu, intra in odaia ta si incuie usa dupa tine. Ascunde-te cateva clipe pana va trece mania.” N-o sa fie usor ceasul acela, sa stiti.

– sfarsitul partii a 6-a acestui mesaj. Continuare in partea a 7-a –

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *