Alin Nemes – Harul de la Dumnezeu


Toti cei care aveti Bibliile la dumneavoastra va invit cu respect sa le deschidem la Ioan cap.1, unde vom citi vers.16 si vers.17 . Ioan cap.1 vers.16 si vers.17, un Cuvant a Lui Dumnezeu frumos, drag inimii mele, care spune asa: „Si noi toti am primit din plinatatea Lui si har dupa har; caci Legea a fost data prin Moise, dar harul si adevarul au venit prin Isus Hristos.” Amin. Va invit cu respect sa ocupati locurile.

Ma simt bucuros si onorat in aceasta seara sa fiu in mijlocul dumneavoastra. Multumesc fratilor si Lui Dumnezeu bineinteles pentru aceasta oportunitate creata, ma simt bucuros sa va revad pe multi dintre dumneavoastra si i-am multumit Lui Dumnezeu pentru acest har sa va mai revad. I-am multumit Lui Dumnezeu pentru acest har sa pot sa fiu aici impreuna cu dumneavoastra in aceasta ultima seara de evanghelizare in care sa putem sa mai vedem bunatatea Lui Dumnezeu inca mare.

Vedeti dumneavoasta, Dumnezeu in harul Sau, multe slujbe, asa s-a nascut si in mintea mea predica aceasta, multe slujbe incep asa: „Prin harul Lui Dumnezeu suntem aici”. Si am stat si m-am gandit de multe ori: „Mai tare este bine, important, extraordinar, suna formidabil” dar am ajuns la concluzie ca multi o spun ca si o formula de inceput. „Prin harul Lui Dumnezeu suntem aici.”

Dragii mei, frati si surori, eu vreau sa va spun constient, si o sa vedeti de ce, de ceea ce va spun, CU ADEVARAT PRIN HARUL LUI DUMNEZEU SUNTEM AICI! Pentru ca Dumnezeu ne-a tinut cu viata. Pentru ca Dumnezeu ne-a lasat sa venim pe picioarele noastre. Pentru ca Dumnezeu ne-a lasat sa mai vedem, sa respiram si o spun asta foarte des dar de fiecare data cu o emotie aparte. E ca e harul Lui Dumnezeu inca activ pentru noi.

Si am cantat in seara aceasta si sper ca toata lumea a auzit care este aici, ca inaintea Lui Dumnezeu, in 2019, cel putin in luna ianuarie, februrie, nu stiu cat, Dumnezeu a mai lasat harul Lui, astazi, in ziua de astazi Dumnezeu a mai lasat harul Lui activ pentru noi. 3 februrie, nu 3 astazi, 3 februrie 2019, Dumnezeu a mai lasat harul Lui activ pentru noi. Si Biblia ne spune: „cat inca se spune astazi” tu trebuie sa valorifici si sa te bucuri de harul Lui Dumnezeu care ti l-a lasat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *