Iulian Calistru – Nu ai de ce sa te temi


Cand ii vezi ca se despart de la o treaba dinasta. Ca unul are botezul in bazin, unul in apa, gata se despart, nu mai mergem impreuna. Altii se despart de la cina, unul vrea seara, unul dimineata, gata se despart. Unde scrie in Biblie: fii atent la ce ora iei cina? Biblia imi spune : fii atent cum iei ca ve fi vinovat de Sangele si Trupul Domnului, scrie asa? Nu scrie la ce ora. Mai facem o grupare daca vreti, de aici de pe Tibles pornim.

Apostolul Pavel in Faptele Apostolilor, la invierea lui Eutih le dat cina pe la 1,2 dimineata, si spunem cine a luat cina acum, cine a luat dimineata, nimic nu-i valabil, cine vine dupa noi sa ieie cina la 2 dimineata cum a facut Pavel, ca asta este apostolul neamurilor. Si mai facem o grupare si ne mai ducem si noi pe unde ne taie capul. Dar eu vreau sa spun ca omul sincer cunoaste Glasul Pastorului si cand ia vorbit, ramane in picioare ce ia vorbit. A zis:„Bagati de seama sa nu va fure cineva cu filosofia dupa datina oamenilor” M-a durut cand s-a spus aici ca teologii care fac la teologie nu le poti sta in fata. Nu-i adevarat, oamenii acestia au capacitate intelectuala dar nu iL au pe Dumnezeu, exact ca in tara Canaanului cand ia vazut pe acestia de 3 m. Dar Iosua si Caleb cu inima curata au zis:„Noi avem pe Dumnezeu! Astia nu au pe nimeni! Si Dumnezeu ii va da in mainele noastre! Laudat sa fie Numele Domnului!”

De ce atata frica? Am stat in fata a celor mai mari pastori din zona si le-am pus intrebari si unii au plecat capul si au mutit. Ca evanghelia aceasta nu o poti invarti cum vrei. Asta ramane si pentru imparati si pentru slugi. Ce a zis Dumnezeu, apostolul Pavel a zis in Scripturi:„Dumnezeu va judeca lumea dupa Evanghelia aceasta!” Slavit sa fie Numele Domnului. De aceea sa te temi daca ai viata traita, om cu o casa de copii? Care lupti, care postesti, sa tremuri in fata unor destrabalati care stau la plaja?

Mi-a zis intr-o zi, acolo era forul de conducere, acolo eram in Gabata, toti dadeau cu pietre. Nu recunosti pe acesta mai mare aici si am zis:„Nu am inteles cine-i mai mare aici.” 2.57

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *