Cristi Boariu – Cum sa iti faci o casa care sa reziste in furtuniile vietii


Matei capitolul 7 de la versetul 24 spune Cuvantul Domnului astfel:„De aceea pe oricine aude cuvintele acestea ale Mele si le face, il voi asemana cu un om cu judecata care si-a zidit casa pe stanca. A dat ploaia, au venit suvoaiele, au suflat vanturile si au batut in casa aceea dar ea nu s-a prabusit pentru ca avea temelia zidita pe stanca. Insa oricine aude aceste cuvinte ale Mele, si nu le face, va fi asemanat cu un om nechibzuit care si-a zidit casa pe nisip. A dat ploaia, au venit suvoaiele, au suflat vanturile si au izbit in casa aceea; ea s-a prabusit, si prabusirea i-a fost mare.” Amin. Va rog sa ocupati locurile.

Incercam sa-i privesc pe Ionut si pe Andreia insa nu puteam din cauza florilor si ma gandeam ca prima dorinta pe care as vrea sa va urez este: SA NU VA VADA NIMENI DIN CAUZA FLORILOR IN VIATA!

Avem familii pe care nu le vedem din cauza spinilor. Sau din cauza buruienilor. Una din poezii spuneam: VA DORIM NUMAI SOARE! Eu VA DORESC SI PLOAIE IN VIATA! „Frate Cristi, dar te-am chemat din Romania sa ne urezi nori si furtuna?” „Da va urez nori in viata!” Pentru ca vreau sa va spun ca, calitatea familieinu tine de vreme ci de pamantul peste care cade ploaia. Ce ai semanat in pamantul acela? Ca florile acestea de langa Ionut si de langa Andreia, nu au crescut doar din cauza soarelui, ci au crescut si din cauza ploii. 153

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *