Ioan Panican – Croiti carari drepte


…si pentru locul acesta mult binecuvantat, pentru toti care suntem nu intamplator in seara aceasta in locul acesta, si pentru cei ce se vad si pentru cei ce nu se vad, si pentru ca nu este meritul si nu este vrednicia nici unui dintre noi sa spunem din toata inima si cu intreaga adunare „Slavit sa fie Domnul!”. Pentru ca va iubesc din toata inima si va vreau binele suprem, binele vesnic si pentru ca ma tem de Domnul, am sa va citesc o parte, foarte insemnata din Scriptura, unde nu sunt numai invataturi sfinte venite de sus din cer, nu sunt numai indemnuri extrem de importate, sunt dea dreptul porunci dumnezeiesti.

In Evrei, in capitolul al 12-lea, vom citi cateva versete incepand cu vers.12, pagina in Sfintele Scripturi 1185, Evrei capitolul al 12-lea incepand cu vers.12 unde Cuvantul Domnului ne indeamna si ne porunceste astfel: „Intariti-va, dar, mainile obosite si genunchii slabanogiti; croiti carari drepte cu picioarele voastre, pentru ca cel ce schioapata sa nu se abata din cale, ci mai degraba sa fie vindecat.

Urmariti pacea cu toti si sfintirea, fara de care nimeni nu va vedea pe Domnul. Luati seama bine ca nimeni sa nu se abata de la harul lui Dumnezeu, pentru ca nu cumva sa dea lastari vreo radacina de amaraciune, sa va aduca tulburare, si multi sa fie intinati de ea. Vegheati sa nu fie intre voi nimeni curvar sau lumesc ca Esau, care pentru o mancare si-a vandut dreptul de intai nascut. Stiti ca mai pe urma, cand a vrut sa capete binecuvantarea, n-a fost primit; pentru ca, macar ca o cerea cu lacrimi, n-a putut s-o schimbe.” Amin.

Sa luam loc si sa ascultam cu luare aminte Cuvantul Domnului, iar cei care primiti indemn in duhurile voastre din partea Duhului Sfant si vreti sa fiti dimpreuna cu mine lucratori in ogorul Evangheliei, rugati-va staruitor Domnului ca Domnul sa se indure si de voi si de mine. Si sederea noastra in locul acesta si slujba din locul acesta sa fie binecuvantata pana la capat! Amin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *