fr.Corneliu – Mesaj profetic pentru Romania.Rusia va ataca Suedia – partea 1/3 –


Slavit sa fie Bunul Dumnezeu! Astazi mi s-a intamplat sa fiu nevoit sa ma intorc la casa unde am lucrat pentru ca am uitat un cablu expus, lucru ce mi se intampla foarte rar si avand in vedere ca aveam pe inima sa va vorbesc despre lucrurile care se intampla si ce am aflat astazi, am considerat ca este un lucru prielnic sa va vorbesc. Vineri am fost la o partasie si au venit niste vase de lucru din zona Bucovinei si in una din instiintari, Dumnezeu cerea sa mijlocim pentru Romania pentru ca se apropia o negura foarte mare peste tara aceasta. Eu m-am gandim:„Poate o sa fie un razboi.” Intradevar, este posibil ca razboiul sa escaladeze mai ales ca nu putem sta, Romania nu poate sta cu mainile in san fata de situatia care este in Ucraina. Pentru ca nu cred ca este vreun stat care sa isi doreasca binele si sa isi doreasca sa fie si vecin cu Federatia Rusa. Si ma gandeam asa la nivelul mintii ca e posibil sa fie un conflict armat dar vasul de lucru a explicat mai in detaliu si a zis ca este vorba de o lupta spirituala, si anume, prin ceea ce o sa se intampla, vrajmasul vrea sa dea o lovitura puternica bisericilor din Romania, bisericilor care sunt vii. Si probabil, ma gandesc eu, poate sa fie un pachet de legi, poate sa fie o constrangere din partea Bruxelului, astfel incat sa se legalizeze pacatul, pentru ca exista o presiune foarte mare. Si este presiune pe Ungaria, este presiune pe Polonia, este presiune pe Romania, pe Bulgaria. Cu alte cuvinte:„V-am dat bani, dati-ne inapoi drepturi ca nu mai aveti putere sa va rascumparati datoriile.” Asta se intampla cand alegi sa ceri ajutor la om si nu alegi sa ceri ajutor de la Dumnezeu.

Dar lucrurile acestea trebuie sa se intample pentru ca, ca sa isi faca anticristul aparitia, trebuie sa fie pregatit cat de cat terenul. Si sa pregateste terenul prin faptul ca se fac uniunile acestea: Uniunea Europeana, Uniunea Africana, America se uneste, lucrurile acestea sunt ingaduite de Dumnezeu, cert este ca intr-o lume plina de pacat, pocaitul trebuie sa ramana pocait. Si ma gandeam asa, ca Dumnezeu cerea sa fie mijlocitori pentru tara aceasta pentru ca asa de mult ne place cand o ducem bine dar atunci cand avem o nenorocire, parca atunci facem mijlocire, atunci ne rugam. Vreau sa va spun ca omul pocait cand vine incercarea, nu se roaga la Dumnezeu in primul rand, ci ii multumeste Lui Dumnezeu ca Dumnezeu o sa il scoata biruitor. Dar majoritatea suntem slabi, si majoritatea cand vine incercarea atunci ne pocaim. Pocainta incepe inainte de incercare sau pregatirea de incercare incepe inainte si omul intelept este vegheator in orice vreme. Dumnezeu sa ne ajute la lucrul acesta. Amin.

Astazi (22mai2022), avand in vedere ca duminica am obiceiul sa vad ce predici mai sunt nou aparute, am dat peste un material a unui frate, un tanar frate prooroc, care cred ca il cheama Savu, este de la biserica Dunamis Crasna, daca cautati pe internet cred ca il gasiti. Este un tanar care mi-o ramas in minte prin faptul ca el a fost printre putinii care au instiitari sau descoperiri de la Dumnezeu care au ajuns pe internet si s-au implinit in privinta Ucrainei. A mai fost o proorocie care a fost foarte mediatizata dar nu s-a implinit, si proorocia era printr-un prooroc bun dar nu stiu de ce nu s-a implinit. Poate nu am inteles noi proorocia cum trebuie, poate mai dureaza un an, doi, nu stiu dar cert este ca atunci cand auzi mai multe proorocii care nu se implinesc, iti scade credibilitatea fata de darul acesta, dar noi trebuie sa fim vegheatori si indiferent ca se implineste o proorocie sau nu, noi trebuie sa ramanem in Scriptura.

Am ramas placut impresionat la tanarul acesta prooroc pentru faptul ca, cu cateva luni sau saptamani inainte sa inceapa razboiul din Ucraina, el a marturisit ca a vazut un soldat rus, un sodat american si era o confruntare foarte puternica si soldatul rus era foarte nemultumit. Si intradevar asa este, Rusia este foarte nemultumita, faptul ca este umilita practic prin faptul ca nu reuseste de atatea luni sa distruga o natiune mult mai slab pregatita si mult mai saraca. Ca o sa reuseasca partial, Dumnezeu stie. Cert este ca Dumnezeu cerceteaza Ucraina prin nenoracirea aceasta si cred ca dupa ce o sa se sfarseasca razboiul acesta Ucraina va fi o alta tara. In sensul ca va fi deschisa mai mult spre Dumnezeu.

Noi am fost in ostilitate fata de Ucraina, si Ucraina fata de noi acum multi ani, 10, 15, 20 de ani din cauza anumitor dispute teritoriale, dar acum in urma acestui conflict, Ucraina a vazut ca nu fratii lor etnici sunt asa de buni, cat cei care au ramas ca o insula a latinitatii, asa se spune despre Romania, ca suntem inconjurati numai de popoare slave. Si probabil o sa spuna Ucraina: „Daca rusii, fratii nostri ortodocsi ne-a omorat, ne-a violat fetitele”. Am auzit ca au violat copil de un an, un an jumate, doi si a filmat lucrul acesta, e ceva groaznic, strigator la cer. Cred ca ucraineni acum o sa vada, ca totusi nu le-am vrut raul si cred ca multi, mai ales ca avem o comunitate destul de numeroasa de romani pocaiti in Ucraina si cred ca multi ucraineni o sa renunte la religia lor traditionala si o sa se apropie de Dumnezeu, asa cum vrea Dumnezeu, nu prin bani, nu prin aur, nu prin tot felul de lucruri, obiceiuri, ritualuri, traditii ci sa inceapa sa se inchine Lui Dumnezeu in Duh si Adevar asa vrea EL.

Va spuneam despre tanarul acesta ca Dumnezeu ia descoperit situatia aceasta, despre faptul ca Rusia o sa fie intr-o confruntare puternica cu America prin Ucraina. Ca se stie ca America si alte state sprijina puternic Ucraina, dar nu pot chiar peste limita pentru ca sa nu intre in conflict direct cu Rusia. UCRAINA TREBUIE SA CASTIGE ACEST RAZBOI! Daca il pierde este nenorocire mare, sa stiti. E foarte mare nenorocire si va garantez ca nici o tara nu isi doreste sa ajunga vecin cu Federatia Rusa. Rusii sunt un popor care nu au credibilitate, sunt foarte haotici, ei sunt mai mult cu pumnul, nu stiu diplomatie. Sunt salbatici, asta este partea lor slaba. Nu zic ca Dumnezeu nu are copiii Lui in Rusia, ci zic ca rusii ca si popor sunt foarte diferiti in rau fata de restul lumii, nu prea au inima, mila. Dar Dumnezeu poate prelucra si pe ucraineni si pe rusi. Dumnezeu sa se indure de ei! Amin.

Ce vroiam sa va spun este ca am auzit niste instiintari astazi in legatura cu Suedia si Rusia. Probabil stiti ca Suedia si Finlanda au aplicat pentru aderarea la NATO spre furia Rusiei. Ei sunt blocati momentan de Turcia, dar e posibil ca Turcia sa primeasca niste concesii in schimbul aprobarii si in schimbul acceptarii, in schimbul acordului. Rusia turbeaza de furie, cel putin cei care conduc Rusia, sunt foarte furiosi si doresc sa pedepseasca pe cei care au ajutat la umilierea lor si inca ajuta la umilirea lor, pentru ca pe zi ce trece, Rusia este tot mai umilita, chiar daca o sa castige acest razboi. Razboiul acesta dpdv al celor 2 armate, tehnica, banii, armament, pregatirea militara, Rusia trebuia sa cucereasca Ucraina in maxim o saptamana. Dar cert este, eu cred ca Dumnezeu a intervenit si a stricat multe planuri de-le rusilor. Chiar daca s-a folosit de americani, chiar daca s-a folosit de alte tari, cert este ca Dumnezeu este in spatele apararii Ucrainei. Acum si Dumnezeu poate sa faca la clipeala, sa sfarame, dar are niste planuri.Si pe Faraon putea sa il nimicesca din prima dar l-a lasat sa se ridice si sa se ajunga la un asa mare chin fata de evrei, ca atunci cand era mai greu, Dumnezeu l-a trantit la pamant si la smerit, sa se vada Slava Lui Dumnezeu, si apoi cand Faraon s-a ridicat a 2-a oara sa ii aduca pe evrei in Egipt l-a nimicit complet. Asa poate sa faca si cu Putin. Noi ne asteptam, gata:„Dumnezeu pedepseste-l pe Putin!” NU. Dumnezeu poate sa pedepseasca in timp, sau poate sa il umileasca in timp, sau poate sa a faca alte lucruri care la mintea noastra nu s-au ridicat, cert este ca trebuie sa intelegem ca Dumnezeu este in controlul tuturor lucrurilor. Totusi am certitudinea ca Putin cand va muri, sau va fi ucis, va fi inmormantat fara regrete, oamenii se vor bucura ca a murit, cum anumiti imparati ai lui Israel au ajuns sa fie ingropati fara lacrimi, fara durere, fara regret. Asa de rai erau, asa de rau este Putin.

Si ce vreau sa va spun este ca, voi stiti ca Suedia a ajutat foarte mult Ucraina si rusii sunt foarte razbunatori si si-ar dori sa sfarame toate statele care au ajutat Ucraina. Si tanarul acesta a avut o descoperire si descoperirea care a dat-o Dumnezeu a fost ca o sa fie o confruntare foarte rapida, o confruntare rapida, inopinanta, puteti sa ascultati instiintarile, sunt pe internet, pe yt, intre Suedia si Rusia si anume, Rusia va ataca pe cale aeriana, rapid, pentru un timp scurt Suedia, si in urma acestui atac o sa fie o mobilizare la nivel cel putin regional in Europa, o mobilizare terestra. In vedenie erau tancuri in dreptul multor state din Europa, deci fortele terestre erau in alerta. Din ce am inteles eu, atacul acesta nu va dura mult. Nu va fi o chestiune de saptamani, va fi o chestiune foarte scurta. Si Rusia, o alta vedenie care a fost, este ca Rusia isi doreste foarte mult sa atace cu bombe chimice. Dispune de bombe chimice si vrea sa le foloseasca ca sa isi arate superioritatea militara.

In alta vedenie, tot legata de Rusia este ca era un tanc care distugea niste cladiri darmate deja, care erau bombardate. Si erau sfarmate, si Dumnezeu ia descoperit ca rusii asa de mult ii urasc pe ucraineni ca isi doresc sa se razbune pe ei, incat sa le sfarame orice cladire care mai este in picioare. Nu suporta ca ucrainenii sa mai fie o natiune sau sa mai aiba identitate. Sunt foarte, foarte, pot sa zic demonizati conducatorii Rusiei, in nebunia lor de a distruge o tara mare, pentru ca Ucraina este o tara dublu ca si Romania ca si populatie si ca si suprafata este foarte mare.

Ce vreau sa va spun este ca trebuie sa ne pregatim de lucrurile acestea. O sa urmeze un conflict armat pe cale aeriana intre Suedia si Rusia, conflictul acesta nu va dura mult, dar efectiv va fi o intrare in alerta din partea majoritatii statelor, o sa fie o mobilizare terestra foarte mare. In fiecare stat o sa fie pregatiri pentru a fi o confruntare generala cu Rusia. Apoi o alta vedenie, ca a fost mai multe vedenii, a fost ca s-a lansat o racheta. Acum din ce am inteles, e vorba de atomi, e o racheta nucleara. Deci o bomba nucleara era lansata. Cred, nu mai stiu exact din ce parte, sau nu i s-a descoperit la tanarul acesta din ce parte era lansata, pobabil ca Rusia va lansa o racheta nucleara, ca sa distruga si Dumnezeu va impiedica din ce am inteles eu, va impiedica in urma rugaciunilor si a staruintelor multor oameni, va impiedica aceasta racheta sa isi atinga tinta. Va fi distrusa in aer, va fi dirijata. Va fi o traiectorie gresita. Dumnezeu are metode si poate sa faca sa se evite, sa se evite o nenorocire atat de mare.

– continuare in partea a 2-a –

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *