Prima pagina I Despre HpS I Sustine HpS I Rugaciune pentru Ucraina


!!!UMANITAR!!! POPULATIA CIVILA DIN UCRAINA MOARE DE FOAME. APEL DISPERAT PENTRU DONATII ALIMENTE DE BAZA. VA IMPLORAM DONATI!DONATII PENTRU REFUGIATII SI POPULATIA CIVILA DIN UCRAINA!!!


!!SAMBATA si DUMINICA, zile de POST pentru UCRAINA. Detalii AICI!!

Mihaita Danila – Lupta sa fii biruitor


Slavit sa fie Domnul! Intr-un mod special ma bucur de bunatatea lui Dumnezeu in seara aceasta, care m-a ingaduit sa va slujesc, ma bucur sa va pot sluji in seara aceasta, dupa o perioada in care nu am fost chiar asa de bine, vreau sa-i multumesc Lui Dumnezeu pentru fiecare dintre dumneavoastra care v-ati rugat, dar ii multumesc Lui, ca daca nu murea Fiul Sau, dumneavoastra nu va rugati pentru mine, ca nu erati mantuiti, asa ca totul pleaca din jertfa din Calvar, din indurarea si mila Lui Dumnezeu, binecuvantat sa fie El.

In decursul anilor am invatat ca viata este o calatorie, dar anul acesta care a fost incarcat cu necazuri, cu probleme, cu situatii dificile, m-a invatat anul acesta incarcat cu evenimente dinacestea, ca de fapt viata este o lupta ca sa poti termina calatoria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Legaturi utile: Misiunea MGM I Miros de Cer I Radio Unison I Dragoste pentru Adevar I Cristi Boariu I Librarie Crestina ICAM.RO
Script original sub licenta Wordpress. Gazduit de ExpertHost
.