Mihaita Danila – Lupta sa fii biruitor


Slavit sa fie Domnul! Intr-un mod special ma bucur de bunatatea Lui Dumnezeu in seara aceasta, care m-a ingaduit sa va slujesc, ma bucur sa va pot sluji in seara aceasta, dupa o perioada in care nu am fost chiar asa de bine, vreau sa-i multumesc Lui Dumnezeu pentru fiecare dintre dumneavoastra care v-ati rugat, dar ii multumesc Lui, ca daca nu murea Fiul Sau, dumneavoastra nu va rugati pentru mine, ca nu erati mantuiti, asa ca totul pleaca din jertfa din Calvar, din indurarea si mila Lui Dumnezeu, binecuvantat sa fie El!

In decursul anilor am invatat ca viata este o calatorie, dar anul acesta care a fost incarcat cu necazuri, cu probleme, cu situatii dificile, m-a invatat anul acesta incarcat cu evenimente dinacestea, ca de fapt viata este o lupta ca sa poti termina calatoria. Trebuie sa intelegem fiecare dintre noi, ca aceasta calatorie nu este o joaca, nu este o excursie. Ci este o lupta ca sa poti termina aceasta calatorie. De aceea cuvantul „biruitor”, cuvantul „invingator” sau cuvantul „victorios” nu este potrivit decat aceluia care a fost pe terenul de batalie. In textul pe care l-am citit in seara aceasta apostolul Pavel spune:„m-am luptat lupta cea buna, ma asteapta cununa”. Adica cununa este potrivita doar pe capul unui luptator. Biruinta este asigurata numai acelora care lupta. De aceea cuvantul acesta, inca o data repet „biruitor, invingator, victorios” nu este valabil sau nu este potrivit decat acelora care sunt pe terenul de bataie. Decat celor care lupta.

In seara acesta as vrea sa iau cateva domenii unde trebuie sa luptam in calatoria aceasta si sa biruim. Dumnezeu sa ne ajute. 220

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *