Prima pagina I Despre HpS I Sustine HpS I Rugaciune pentru Ucraina


Unde iti vei petrece VESNICIA ??? UNDE te vei duce dupa MOARTE ???

Emilia Tomuta – Marturii si descoperiri


Pace voua! Ma bucur sa fiu in mijlocul dumneavoastra. Fratii care ne-au invitat au avut dorinta aceasta ca sa spun in intregime descoperirile din partea Domnului, de aceea am hotarat impreuna ca sa le impart in 2 parti, este un pic mai mult si nu vreau ca sa va obosesc cu prea multe cuvinte. E greu intr-un fel si pentru mine ca obosesc si pentru dumneavoastra ca ascultati. Asa ca Domnul sa ne binecuvanteze pe fiecare dintre noi in parte.

As vrea sa marturisesc toate aceste lucururi spre slava si spre gloria Domnului, eu nu am nici un merit, tot ce sunt, sunt prin Puterea care a fost revarsata din partea Domnului in dreptul fiintei mele. Si prima expierenta minunata a fost botezul cu Duhul Sfant iar dupa botezul cu Duhul Sfant pe toiul unei nopti am avut parte de o revelatie. Revelatia aceasta a durat timp de 2 ore si eram la sora mea la Oradea in vremea respectiva, intr-o sambata noaptea inspre duminica dimineata si m-am trezit la ora 2:58, am baut un pahar cu apa, m-am asezat in pat si am simtit cum sunt cuprinsa de un somn profund si adanc si am vazut cum duhul de viata imi paraseste trupul si am zis eu, la nivelul trupului am inceput sa strig. Sora mea era in camera alaturata si am inceput sa o strig pe nume:„Ani, Ani!”, pentru ca am fost cuprinsa de o teama si de o frica, ceva de nemaipomenit, dar m-am uitat inspre trupul meu si l-am vazut neputincios si mort si atunci mi-am dat seama ca trupul de viata mi-a parasit trupul, dar nu-mi sfarsisem alergarea pe pamantul acesta ci urma sa fiu dusa intr-un loc in care inafara de teana si de groaza n-am simtit nimic.

A fost prima expierenta de genul acesta si mi-era asa de teama, fiind in prezenta Domnului intr-o stare asa de inaintata, Domnul ma pregatise pentru revelatia aceasta cu 2 luni in urma in care ma trezea pe perioada noptii intre ora 3 si 4 si imi spunea in felul urmator:„Emi, trezeste-te ca nu-i timpul sa dormi. Acopera-ti capul si stai in Prezenta Mea!” Stiam cand incep sa ma rog si nu stiam cand adormeam. Si nu am stiut ca Domnul ma pregateste pentru asemenea descoperire. Si in momentul in care mi-a parasit duhul de viata trupul, vreau sa va spun ca in acele momente vezi mult mai mult decat vedem noi cu ochii acestia si simti mult mai mult decat avem noi simtamintele. Vezi pamantul, vezi pe alocuri la dimensiuni mult,mult mai ridicate si mai amplificate. Strigand pe sora mea, vazand ca trupul meu este mort, am zis:„Doamne, fa ca sotul meu sa vina sa ma ajute!” In acele momente credeam ca ma poate ajuta cu ceva, sa dispara acea teama, acea frica. Ionel, in acea vreme, era plecat in Belgia si imi arada Domnul strada, imi arata cum doarme si imi spune:„Vezi, el e obosit, lasa-l sa se odihneasca.”

Dupa aceea mi-a aratat Domnul, am zis sa vina sa ma ajute fratele meu, pastorul bisericii, mi-a aratat Domnul pe fiecare in parte si imi spune:„Vezi, ei n-au cu ce sa te ajute, si in acele momente dupa ce am ramas singura, nu mai aveam la cine sa caut ajutor in mintea mea, am zis catre Domnul:„Doamne eu nu vreau, ca mie mi-e teama si mi-e frica.” M-am impotrivit foarte tare ca sa fiu dusa in locul respectiv, si datorita acelor impotriviri, cand Duhul de Viata era inaltat in acea camera,la o inaltime destul de inalta, aproape de tavan, am vazut cum se lasa si intra in corpul meu, parte cu parte, din nou duhul de viata si cand a intrat ultimul deget de la piciorul stang, am simtit cum absoarbe trupul, duhul de viata si mi-am recapatat la clipeala ochilor toate simtamintele, respiratie, circulatia sangelui, am sarit repede din pat, m-am dus in camera alaturata si i-am spus sorei mele in scurte cuvinte ceea ce v-am spus dumneavoastra. Era deja 3 si ceva si ea imi spune:„Emi vino, aseaza-te cu mine aici in pat ca Domnul vrea sa iti arate lucrarea Mainilor Lui, nu iti fie teama si nu iti fie frica!”

Intre noi doua era bebelasul, copilul de 7 luni pe acea vreme, m-am uitat inspre ea si imi spune:„Uite vezi, eu sunt asa mica si asa neputincioasa exact ca acest copil al tau.” In acea vreme, asa s-a comportat Domnul cu mine ca si cu un bebelas si imi spunea incontinu, ii simtiam Prezenta, ii auzeam Vocea foarte clar si imi spunea pe nume:„Emi tie de ce ti-e teama si ti-e frica ca tu esti in Prezenta Mea, lasa-te in Mana Mea si eu sunt Cel care iti voi face descoperirea lucrurilor care trebuie sa ti le fac.” Si in acele momente , am simtit

cercetari profunde la nivelul buzelor, a ochilor, a mainilor, a piciorelor, mi se lipeau buzele, ochii din cauza acelei Prezente Divine, si am simtit la un moment dat un vant si un curent incepand de la varful degetelor de la picioare care a urcat mai sus si cand a ajuns la nivelul mainilor, aveam verigheta cu inelul pe deget, tot timpul am crezut ca le pot purta pentru ca le-am primit de la sotul meu, dar in acele momente imi spune Domnul prin Duhul Sfant:„Dati-le jos pentru ca stai in Prezenta Mea si in Prezenta Sfinteniei Mele trebuie sa fii pura, simpla, sincera, curata, asa cum Eu te-am lasat si Eu cum te-am creat.” In acele momente sora mea a vazut ca eu nu mai pot sa vad si sa vorbesc, ma mangaia cu aceasi mana cu care avea verigheta cu inelul si le-am auzit ca un clopot de pe vaci, asa zgomot faceau, asa de puternic era acel zgomot. Si in acele momente imi spune Vocea Duhului Sfant:„Fa-i semn sa si le dea si ea jos” ca eu nu mai puteam sa vorbesc „ca sta in Prezenta Mea si ea, si in Prezenta Sfinteniei Mea trebuie sa vina pura, simpla, sincera, curata, asa cum Eu am lasat-o si am creat-o”. Dupa aceea a urcat mai sus acea cercetare, buzele mi s-au lipit mai tare, ochii la fel iar de la nivelul mintii in sus am simtit cum am fost luata si dusa. Revelatia aceasta a fost la nivelul trupului, adica duhul de viata nu mi-a parasit trupul. In locul in care am aparut am putut sa vorbesc cu Domnul si am simtit Prezenta la o intensitate foarte mare, simteam ca si cum mi-ar vorbi Domnul de dupa o cortina, pentru ca nu imi era permis ca sa ii vad fata. Si in momentul respectiv am zis:„Doamne, dar TU pe mine m-ai ales? Eu care am gresit asa de mult in fata Ta?” Si in acele momente a aparut albia unui rau, in partea stanga, si acolo am aparut eu si toata viata mea.

Surori si frati, sa nu aveti impresia ca in acele momente vom putea sa tagaduim ceva, ca nimic, gesturi, ganduri, fapte, nimic nu poti sa tagaduiesti. Cu exactitate de fractiune de secunda, iti arata Domnul toata viata ta, erau lucruri pe care eu nici macar nu mi le mai amintisem ca le-am mai facut vreodata. Si in momentul in care m-am uitat in albia acelui rau, la mine, la faptele mele, ma intristatm asa de tare si ziceam atat:„Doamne!Doamne!” Si in acele momente a aparut Mana Domnului Isus si a zis:„Vezi, eu stiu viata si traiul tau. Pe Mine nu Ma intereseaza viata si traiul tau, pentru tine si cu tine am un plan si o lucrare.” Si acea Mana a dat albia acelui rau la o parte si intristarea a disparut din fiinta mea.

Dupa aceea am spus:„Doamne, mi-e teama si mi-e frica!” In momentul acela am fost luata si dusa intr-o verdeata de un verde imaculat, ceva de nedescris in cuvinte, si undeva sus foarte departe am zarit o cetate care era atat de impunatoare, atat de mareata, si in josul acelei cetati, o gradina cu fetite si in acele momente am exclamat si am zis:„Doamne, ce frumoase sunt!” Si simteam cu privea Isus din acea cetate inspre acele fetite si am zis:„Dar cum sunt ele asa de linistite?” In acele momente, imi spune Domnul:„Asculta!” Cand a zis lucrul acesta, ca si cum mi s-ar deschide urechile, am auzit din acea cetate niste voci, niste instrumente, ceva de nedescris in cuvinte. In momentul in care am inceput sa cant acea cantare care se canta, a intervenit uitarea. Am uitat ca am fost vreodata pe pamant, am uitat cum ma cheama, ca am o familie si inafara de acea bucurie de nedescris, n-am simtit nimic altceva.

Dupa ce s-a terminat acea cantare, din nou, prin aceasta Dumnezeu m-a intarit foarte mult, pentru ca m-am simtit foarte slabita, am ajuns in alt loc si in acel loc a inceput Domnul sa ma intrebe daca nu imi iubesc parintii mai mult decat pe El, daca nu imi iubesc sotul, daca nu o iubesc pe sora mea mai mult decat pe El si i-am raspuns ca iubesc pe fiecare in parte, dar nu mai mult decat pe El. Si dupa aceea a urmat descoperirile care sunt pentru noi toti, sunt parte din descoperiri care nu pot sa le spun, nu imi este permis, simt ca nu mai am rasuflare si cuvinte, si ceea ce este, este pentru noi toti ceea ce pot sa spun.

Se facea ca sunt zilele lui Lot, pe care noi le traim, si s-a aratat sotia lui Lot cand a iesit din Sodoma si Gomora, ea cand a iesit a avut o mare credinta, si ma simteam ca eu sunt in fiinta ei, si in acele momente cand a iesit din Sodoma si Gomora, a avut o mare credinta, dar ii era inima lipita de tot ce a lasat in urma, a urcat pe acea panta abrupta, simtea o caldura puternica care venea din spate, si nu ii permitea ca sa se intoarca ca sa priveasca in spate pentru ca o nimicea. Dar din cauza ca ia fost inima lipita de tot ce a lasat in urma, s-a oprit si si-a intors privirea si in acele momente asa am vrut sa fac si eu si imi spune Domnul:„NU! Tie cu nici un chip nu iti voi permite sa privesti inapoi. Pentru tine si cu tine am un plan si o lucrare.” De acolo am fost luata si dusa pe mare. Ucenicul Domnului nu a mai fost Petru, ci eu am fost. Era asa de involburata mare, era asa de spumeganda, si primul pas care l-am facut pe mare, a devenit ca acest uscat.Al 2-lea la fel. Si am simtit cum ma ia Domnul in bratele Lui. Si zicea Domnul asa:„Atunci cand marea vietii voastre este spumeganda si involburata, Eu sunt Cel care fac si care am putere sa fac din furtuna uscat.” Slavit sa-i fie Numele Sau! Amin

De acolo am fost luata si dusa pe dealul Golgotei, asa o mare suferinta am simtit de fiecare data cand marturisesc dar nu am putut sa sus inspre Jertfa, nici in jurul meu pentru ca era o suferinta cumplita, doar pamantul de sub poalele crucii am putut sa privesc, era tot crapat si se misca din toata temelia lui. Crapat ca o panza de paianjan, varf de ac nu aveai unde sa pui, pentru suferintele Domnului Isus. Nu a ingaduit sa stau mult acolo, de acolo m-a luat si m-a dus si mi-a aratat 2 paralele. In partea dreapta, o mare, mare multime de oameni care veneau si in partea stanga toate lucrurile deosebite de pe acest pamant, incepand de la masini, case, insule.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole Finalizate : Cristi Boariu – Ganduri pentru vesnicie 5ian2020, Paul Negrut – De ce lasa Dumnezeu lumea pe mana sodomitilor ? 4ian2020, Cristian Ionescu - Cine Domnului 1, 2 si 3 1-3ian2020
Legaturi utile: Misiunea MGM I Miros de Cer I Radio Unison I Dragoste pentru Adevar I Cristi Boariu I Librarie Crestina ICAM.RO
Script original sub licenta Wordpress. Gazduit de ExpertHost
.