Cristi Boariu – Responsabili de urmele pe care le lasam – 3 –


Dumnezeu nu masoara cum masoara oamenii, sa stiti. Au mers acestia la Templu cu sacii de bani, cu plasele de bani. Spune istoria ca erau un fel de schimburi valutare langa Templu, nu erau atunci bancnote, dar erau bani de metal, da? Si oamenii mergeau si schimbau, astia bogatii mergeau si schimbau monedele mari in monede mici. Intrau in Templu si in Templu erau niste lighene pentru coleta. Si mergeau acestia si bagau mana adanc si toti din Templu se uitau. „Acum pune grosul.” zice. Numai ca nu se vedeau de la distanta cat de mari sunt monedele acelea si ridicau bogatii monedele sus si dadeau drumul in lighean si cand dadeau drumul in lighean se auzeau o galagie dinaia mare, si pozele…vorbesc in termenii din ziua de astazi.

Si ucenicii spuneau: „Extraordinar, mai dar cat a pus asta, cred ca cu banii lui asta facem statia in biserica.” Si cand toate aparatele de fotografiat s-au bagat in buzunar si toti erau gata sa plece, ca bogatii au pus, a venit o vaduva cu 2 banuti. S-a uitat in st…deci, dragii mei, bogatii s-au uitat sa vada: „Acum deci toti fotografiati, nu? Da? E bine. Da, acuma facem, acuma punem” Vaduva s-a uitat si a zis: „Mai, sper sa nu ma vada nimeni, mai.” Si a ridicat banutii, nu ia ridicat sus, numai asa un pic pana la lighean si numai ia impins acolo. Si au zis ucenicii: „Putem pleca Doamne.” Si a zis Domnul: „Nu plecam inca. Ca cea care pune cel mai mult acum este in fata.” CA DUMNEZEU NU SE UITA LA CAT PUI CI LA CAT ITI RAMANE ACASA. M-ati auzit ce spun?

Dragii mei, poate ai trecut prin momente dificile d.p.d.v financiar. Poate Dumnezeu te-a…eu stiu oameni care au fost pusi sus si au ajuns in faliment pentru Dumnezeu a vrut sa-i testeze. A fost cerut sa fie testati. N-ai vrea astazi sa spui: „Doamne eu vreau sa imi fac partea mai departe si vreau sa pun lucrarea Ta pe primul loc.”

– – – ACEST ARTICOL ESTE UN CIOT. PUTETI CONTRIBUI LA RASPANDIREA MESAJULUI EVANGHELIEI PRIN EDITAREA SI CONVERSIA MESAJELOR AUDIO IN TEXT. IN FELUL ACESTA MOTOARELE DE CAUTARE VOR INDEXA MAI MULTE PAGINI SI MAI MULTI OAMENI VOR AJUNGE PE ACEST SITE SI VOR AUZI, VOR CITI SI VOR INTELEGE MAI BINE MESAJUL LUI DUMNEZEU PENTRU OMENIRE. PUTETI CONTACTA STAFF-UL HpS PRIN SECTIUNEA DE COMENTARII DE PE PAGINA „SUSTINE HpS” – – –

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *