Daniel Popa – Mesaje clare in vremuri tulburi


Slavit sa fie Domnul! Haideti sa ne ridicam pe picioare, vreau sa deschidem Cuvantul Domnului in Vechiul Testament, in cartea proorocului Samuel in 1 Samuel capitolul 3 incepand cu versetul 1. 1 Samuel capitolul 3 incepand cu versetul 1, pagina in Biblie 293.

„ Tanarul Samuel slujea Domnului inaintea lui Eli. Cuvantul Domnului era rar in vremea aceea, si vedeniile nu erau dese. Tot pe vremea aceea, Eli incepea sa aiba ochii tulburi si nu mai putea sa vada. El statea culcat la locul lui, iar candela lui Dumnezeu nu se stinsese inca; si Samuel era culcat in Templul Domnului, und e era chivotul lui Dumnezeu.Atunci Domnul a chemat pe Samuel. El a raspuns: “Iata-ma!” Si a alergat la Eli si a zis: “Iata-ma, caci m-ai chemat.” Eli a raspuns: “Nu te-am chemat; intoarce-te si te culca.” Si s-a dus si s-a culcat. Domnul a chemat din nou pe Samuel. Si Samuel s-a sculat, s-a dus la Eli si a zis: “Iata-ma, caci m-ai chemat.” Eli a raspuns: “Nu te-am chemat, fiule, intoarce-te si te culca.” Samuel nu cunostea inca pe Domnul, si cuvantul Domnului nu-i fusese inca descoperit. Domnul a chemat din nou pe Samuel, pentru a treia oara. Si Samuel s-a sculat, s-a dus la Eli si a zis: “Iata-ma, caci m-ai chemat.” Eli a inteles ca Domnul cheama pe copil si a zis lui Samuel: “Du-te, de te culca; si daca vei mai fi chemat, sa spui: “Vorbeste, Doamne, caci robul Tau asculta.” Si Samuel s-a dus sa se culce la locul lui. Domnul a venit, S-a infatisat si l-a chemat ca si in celelalte dati: “Samuele, Samuele!” Si Samuel a raspuns: “Vorbeste, caci robul Tau asculta.” Amin Haideti sa ocupam locurile.

Doresc in seara aceasta ca Domnul sa ne binecuvanteze pe toti. Amin. As vrea sa ne alaturam si noi marelui prooroc Samuel si sa spunem:„dorim si in seara aceasta sa ne vorbesti, caci robii tai de la Negresti asculta.” Amin. Domnul sa ne ajute sa ascultam. Traim intr-o lume in care vedem ca tot ne distanteaza oamenii, masoara intre noi, m-am gandit ca atat sunt de tulburi ai nostri si la nivel mondial, ca o sa scoata intr-o zi, ca o sa zica ca si singur deja esti prea mult. Trebuie sa te mai imparti cumva, ca atat ne-a impartit, atat ne-a pus pe alfabet, pe neamuri, pe familii, ca nu mai stiu nici ei cum sa ne mai imparta. Traim de un 1 an de zile emotia aceasta sa ne despartim, sa ne distantam unii de altii. Dar as vrea sa va spun in seara aceasta ca putem sa ne apropiem de ceva fara nici o teama, si acesta este Cuvantul Lui Dumnezeu. Putem fara nici o teama sa ne apropiem de Cuvantul Lui Dumnezeu, nu exista boala in lume care sa ne desparta de Cuvantul Lui Dumnezeu. Nu exista lege omeneasca care sa ne desparta de Cuvantul Lui Dumnezeu. De aceea cu toata increderea sa spunem din toata inima:„vorbeste-ne caci robii Tai asculta.” Slavit sa fie Numele Domnului!

Traim cum am spus, traim o vreme tulbure, am citit un mesaj si un text din cartea Lui Dumnezeu 340

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *