Cristian Ionescu – Lumea in vremea sfarsitului – 1 –


Laudat sa fie Domnul! Preaiubitilor ma bucur sa fiu din nou in mijlocul acestei minunate biserici. Sunt deosebit de incantat sa fiu cu dumneavoastra, imi place cum ati renovat biserica, este mai luminoasa putin. De fapt cam asta este moda, daca am putea sa ii spunem asa a vremurilor noastre, macar ca din nefericire, sunt multe biserici care devin din ce in ce mai intunecate, inclusiv dpdv simbolic. Noua trebuie sa ne placa lumina. Si noi am construit o biserica si le-am spus atunci cand au pus luminile, le-am spus: „Nu puteti sa ma surprindeti cu prea multa lumina. Puneti cat de multa!” Pentru ca dpdv spiritual noi trebuie sa umblam in lumina, frumos.

Ma bucur de relatia frumoasa si prietenia cu ceilalti slujitori ai acestei biserici, oridecate ori ne intalnim, este o binecuvantare. As vrea sa imi exprim bucuria de a fi impreuna cu prietenul meu, fr.Samuel Man, el a plecat din mijlocul nostru, „l-am donat pentru o vreme” lucrarii din Romania si ne bucuram pentru lucrarea care o face si de faptul ca a avut dragostea sa ma insoteasca. Va aduc salutul bisericii Elim din Chicago „Harul si Pacea Domnului!” si de asemenea din partea Uniunii Bisericilor Penticostale din Statele Unite si Canada, de asemenea „Harul si Pacea Domnului Isus Cristos!”.

In aceasta seara as dori sa prezint un mesaj si actual, poate legat de ceea ce se intampla in lume si in Israel, si in biserica. Dar, chiar daca vom descrie anumite aspecte din mersul lucrurilor din vremea aceasta pe care noi o consideram din urma, ideea este sa aplicam in vietile noastre, practic in vietile noastre, pe aceste principii, adevaruri si sa ne apropiem mai mult de Dumnezeu, mai mult ca oricand, asta insemnand ca la incheierea acestui mesaj, eu personal as vrea sa iau o decizie pentru seara aceasta.

Incep cu sfarsitul si va spun ca oridecate ori ascultam Evanghelia si hotaram sa facem niste schimbari cat de curand, maine, poimaine, saptamana viitoare, de anul nou cand de obicei luam hotarari pentru anul care vine, sa stiti ca nu mai ajungem niciodata la implinirea acestor lucruri. Transformarea si hotararile bune au loc instantaneu. Vedeti cand Domnul a intrat in casa lui Zacheu, Zacheu nu a luat hotarari pentru maine. Si stiti de unde stiu? Pentru ca Domnul Isus Hritos a spus: „Astazi a intrat mantuirea in casa aceasta.” Mantuirea nu intra niciodata nicaieri in asteptarea unor schimbari care vor avea loc.

Daca in seara aceasta in urma cuvintelor din Scripturi pe care le auzim nu incepem sa facem schimbari radicale in viata noastra, sa stiti ca nu vom mai ajunge sa le facem. Toate lucrurile pe care hotaram sa le facem maine pierdem din entuziasmul, pierdem din angajamentul, pierdem din energia care insoteste o hotarare. Iata de ce in seara aceasta, „Astazi daca auziti glasul Lui!” Astazi! Adevaratele schimbari si transformari se fac astazi.

As vrea sa citesc din Cuvantul Domnului din Evrei cap.12 de la vers.25 pana la 29. Din respect pentru Cuvantul Domnului va invit sa ne ridicam in picioare. Pagina 1185, Evrei cap.12 de la vers.25 : „Luati seama ca nu cumva sa nu voiti sa ascultati pe Cel ce va vorbeste! Caci, daca n-au scapat cei ce n-au vrut sa asculte pe Cel ce vorbea pe pamant, cu atat mai mult nu vom scapa noi, daca ne intoarcem de la Cel ce vorbeste din ceruri, aL carui glas a clatinat atunci pamantul, si care acum a facut fagaduinta aceasta: “Voi mai clatina inca o data nu numai pamantul, ci si cerul.” Cuvintele acestea “inca o data” arata ca schimbarea lucrurilor clatinate, adica a lucrurilor facute, este facuta tocmai ca sa ramana lucrurile care nu se clatina. Fiindca am primit, dar, o imparatie care nu se poate clatina, sa ne aratam multumitori si sa aducem astfel Lui Dumnezeu o inchinare placuta, cu evlavie si cu frica, fiindca Dumnezeul nostru este “un foc mistuitor””. Amin. Domnul sa binecuvanteze propovaduire, ascultare si implinirea Cuvantului sfant in vietile noastre, AMIN! Va invit sa reocupati locurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *