Cristi Boariu – Stanca sau nisip


Spunea Abraham Lincoln, presedintele Americii, cel care a abolit sclavia: „De cele mai multe ori cand merg la rugaciune, merg constient fiind ca nu am altundeva un loc mai bun unde sa merg”. Dragii mei, spunea fratele Nati la inceputul programului, daca fiecare frate si sora care au venit la Betel in aceasta seara ar fi avut aceasta maxima in gand noi nu am fi avut timp de predica acum seara. Ar fi fost rugaciuni probabil cu lacrimi si o Prezenta a Domnului deosebita. Nu zic a Domnul nu este Prezent, sa nu intelegem gresit insa spune acolo ca „El satura dupa dorinta tot ce are suflare.”

Daca nu ti-e foame, nu-ti da. Daca nu ti-e ste, nu-ti da. Oridecate ori am venit la rugaciune, repet ce spunea acest presedinte am venit „constient fiind ca nu am altundeva un loc mai bun unde sa merg”. Tu ai avut un alt loc mai bun? Dragul meu tanar: de ce nu ai stat acasa in aceasta seara? Stii de ce? Pentru ca nu exista un alt loc mai bun decat aici. Cel mai bun loc este aici.

Haideti sa ne amintim de textul care a fost citit duminica dimineata in Matei 7, Matei 7 cu vers.24: „De aceea, pe oricine aude aceste cuvinte ale Mele, si le face il voi asemana cu un om cu judecata care si-a zidit casa pe stanca. A dat ploaia, au venit suvoaiele, au suflat vanturile si au batut in casa aceea, dar ea nu s-a prabusit, pentru ca avea temelia zidita pe stanca. Insa oricine aude aceste cuvinte ale Mele, si nu le face, va fi asemanat cu un om nechibzuit care si-a zidit casa pe nisip. A dat ploaia, au venit suvoaiele, au suflat vanturile si au izbit in casa aceea; ea s-a prabusit, si prabusirea i-a fost mare.” Mi-e greu sa spun „Amin” dupa aceste cuvinte.

Dragii mei as vrea sa va spun in aceasta seara, sa va vorbesc despre „Stanca sau nisip”. Fiecare in viata noastra intalnim aceste 2 domenii. Fiecare dintre noi alegem sa zidim in „stanca sau nisip.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *