Sorin Iacoban – O inima impietrita – 1 –


Slavit sa fie Domnul! Se incheia cantarea „Dumnezeu ne vrea mai buni”. Acum depinde si daca noi ne vrem mai buni. Sau daca consideram ca suntem prea buni ca sa mai avem nevoie de bunatate. Eu cred ca mai este loc ca Dumnezeu sa ne faca mai buni. SI Dumnul sa ne ajute la aceasta. Vreau sa ma achit de o datorie, fratele Olan de la biserica Elim din Atlanta unde am fost zilele trecute a trasmis salutul bisericii Elim si a lui personal pentru fratii slujitori, pentru biserica Domnului de aici si Domnul sa ne ajute sa putem sa iL slujim cu scumpatate si in anul acesta, spunea el. Doamne ajuta la acesta!

Frati si surori, eu m-am pregatit stiind ca voi fi pe program si m-am uitat peste Cuvantul Domnului si Domnul mi-a pus pe inima cateva cuvinte despre un subiect astazi cand m-am dus acasa, m-am dus sa ma odihnesc putin, pentru ca dimineata m-am trezit la 4 sa ajung la Detroit. Si cand m-am trezit dintr-o data Dumnezeu mi-a spus sa cercetez putin despre spini. Dar dupa lucrarile care au fost am revenit la primul cuvant.

Probabil ca Domnul va vorbi prin alti frati, eu vreau sa fiu scurt. Nu stiu daca va fi loc, eu as avea dorinta sa predice si fratele Ghita Lazareanu. Pentru ca Dumnezeu a vorbit cateva lucruri in seara acesta si nu stiu cat luam noi aminte. S-ar putea sa trecem fugar pe langa Cuvantul Domnului si cand se predica si cand vine un cuvant de proorocie sau o vedenie.

S-ar putea la Betel sa trebuiasca sa explicam mai mult, s-ar putea sa trebuiasca sa insistam mai mult, pentru ca s-ar putea ca inima noastra sa fie impietrita. Asta este primul gand care Dumnezeu mi l-a dat din textul care a fost randuit pentru seara aceasta. „Caci inima acestui popor s-a impietrit. A ajuns tare de urechi, si-au inchis ochii ca nu cumva sa vada cu ochii, sa auda cu urechile, sa inteleaga cu inima, sa se intoarca la Dumnezeu si sa-i vindec.” Spunea Domnul Isus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *