Prima pagina I Despre HpS I Sustine HpS I Rugaciune pentru Ucraina


ADEVARURI socante despre CRACIUN !!! UNDE te vei duce dupa MOARTE ???

Cristi Boariu – Felul in care vorbeste Dumnezeu


Atat de mare har cand Dumnezeu ne vorbeste, atat de mare har cand Domnul ne cerceteaza, insa totul depinde de noi, ca sa venim cu dorinta aceasta , la adunare, ca sa auzim glasul Domnului. Despre aceasta vreau sa vorbesc in aceasta dimineata, asta mi-a pus Domnul pe inima saptamana care a trecut. Despre felul in care ne vorbeste Dumnezeu. Pentru ca, dragii mei, nu cred ca cineva va placa din viata aceasta, nici un muritor nu cred ca va parasi aceasta planeta fara ca macar o data sa auda Glasul Lui Dumnezeu. Ceea ce pot sa va spun cu siguranta este ca Dumnezeu vorbeste. Ceea ce nu pot sa va spun este ca nu stiu de cate ori El vorbeste. Sunt persoane la care le vorbeste de mai putine ori. Sunt persoane la care le vorbeste de mai multe ori. Insa spunea Iov la un moment dat, 33 cu 14:„Dumnezeu vorbeste insa cand intr-un fel, cand in altul, dar exista o durere, omul nu ia seama.” Astazi am vrea ca noi sa luam seama.

Dragii mei, atat de mult ma doare, de exemplu, mergi acasa, vorbesti cu copiii si el sta pe telefon. Nu te doare lucrul acesta? Parca nici nu-i atent cand ii spui ceva. Sau il strigi si nu-ti raspunde. Ganditi-va poate de cate ori Dumnezeu ne-a vorbit si poate am stat pe telefon, vorbesc asa in ghilimele, poate n-am fost atenti la Glasul Lui. Si apoi alergi si primim mesaje:„Da-mi numarul la un prooroc ca sunt in probleme.” Da, dar pana la proorocul acela de cate mii de ori poate Dumnezeu ti-a vorbit si nu ai auzit Glasul Lui sau poate nu ai luat seama la Glasul Lui.

Haideti dragii mei sa ne uitam, Dumnezeu vorbeste prin multe feluri. Sunt zeci de feluri, astazi numai de 7 de ocupam, 3,4 minute la fiecare. Vreau sa ne uitam la astea 7 feluri in care Dumnezeu ne vorbeste ca sa nu poata sa spuna dragii mei, nimeni:„Am fost la biserica, Domnul nu mi-a vorbit, am fost acasa, Domnul nu mi-a vorbit.” Ba da, Dumnezeu vorbeste. Haideti sa vedem, descifram Vocea Lui Dumnezeu. Atat de mare este zgomotul acesta al lumii si trebuie de multe ori, spunea Traian Dorz:„Omul care este surd la glasul lumii, ala are urechea deschisa la Glasul Duhului Sfant.” Mare lucru, nu?Ne uitam la tineri, foarte multi cu casti in urechi, daca nu isi da casca, poti sa urli cat vrei ca el are muzica lui care o asculta nu? Poate uneori trebuie sa facem si noi la fel. Sa oprim poate tot ce ne inconjoara si sa stam in partasie cu Dumnezeu. Dragii mei am observat la rugaciune, de multe ori ne grabim sa ii vorbim noi Domnului, dar ar trebui poate sa mai ezitam un pic, sa mai stam sa ne vorbeasca si El noua ceva nu?

In primul rand, si nu neaparat in ordinea aceasta dar 7 moduri in care Dumnezeu vorbeste. In primul rand dragii mei, Dumnezeu vorbeste prin CONSTIINTA. Dumnezeu vorbeste prin CONSTIINTA. Eclesiastul 3 cu 11:„Orice lucru El face frumos la vremea Lui, ia pus in mintea lor chiar si gandul vesniciei. Macar ca omul nu poate cuprinde de la inceput pana la sfarsit lucrarea pe care a facut-o Dumnezeu.” 300

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Legaturi utile: Misiunea MGM I Miros de Cer I Radio Unison I Dragoste pentru Adevar I Cristi Boariu I Librarie Crestina ICAM.RO
Script original sub licenta Wordpress. Gazduit de ExpertHost
.