Prima pagina I Despre HpS I Sustine HpS I Rugaciune pentru Ucraina


ADEVARURI socante despre CRACIUN !!! UNDE te vei duce dupa MOARTE ???

Moise Lucaci – Intoarcerea la Dumnezeu


Iubiti frati si surori, stimati prieteni, este o bucurie pentru mine, ca in acesta seara sa fiu aici la dumneavoastra, parca am mai fost anul acesta, sper sa nu vin prea des. Ma bucur ca va vad chiar daca vin mai des sau mai rar, ma bucur ca ma intalnesc cu fratele pastor, fratele Relu, prietenul meu si tovarasul meu de slujba si apoi cu tinerii acestia care canta asa de frumos, e formatia Eldad, ma bucur ca ii vad din nou, ma bucur ca ma intalnesc si cu Sorin, cu Daniela. Ma bucur ca va vad pe toti, este o bucurie…sa ne intalnim in primul rand toti cu Domnul.

Si doresc ca Domnul sa lucreze in seara aceasta. Doresc ca Duhul Sfant sa cerceteze orice inima. Doresc ca Dumnezeu sa-si proslaveasca Numele lucrand in mijlocul nostru. Si are multe de facut in aceasta seara. El are multe de facut in viata mea. El are multe de facut si in viata ta. El are multe de facut in viata noastra. In viata mea, El a facut foarte multe lucruri. Daca as sta sa va povestesc nu o sa imi ajunga un ceas, sa povestesc ce a lucrat Domnul in viata mea. Nu pentru aceasta sunt aici, in mod deosebit sunt aici sa predic cuvantul acesta scris a Lui Dumnezeu.

Si as dori sa ne ridicam cu totii in picioare si sa ascultam acest cuvant a Lui Dumnezeu pe care as vrea sa il citesc din Faptele apostolilor capitolul 26, Fapte capitolul 26, una dintre cele mai mari predici pe care le-m gasit scrise in Biblie, Pavel predica in fata lui Agripa, imparatul roman. Vom incepe sa citim Cuvantul Domnului de la versetul 16 cateva versete:„Dar scoala-te si stai in picioare; caci M-am aratat tie, ca sa te pun slujitor si martor atat al lucrurilor pe care le-ai vazut, cat si al lucrurilor pe care Ma vei vedea facandu-le. Te-am ales din mijlocul norodului acestuia si din mijlocul Neamurilor la care te trimit, ca sa le deschizi ochii, sa se intoarca de la intuneric la lumina, si de sub puterea Satanei la Dumnezeu; si sa primeasca, prin credinta in Mine, iertare de pacate si mostenirea impreuna cu cei sfintiti.” De aceea, imparate Agripa, n-am vrut sa ma impotrivesc vedeniei ceresti. Ci am propovaduit intai celor din Damasc, apoi in Ierusalim, in toata Iudeea si la Neamuri, sa se pocaiasca si sa se intoarca la Dumnezeu si sa faca fapte vrednice de pocainta lor.” Amin. Sa ocupam locurile.

Iubitii mei, in seara aceasta cu ajutorul Domnului as vrea sa predic despre INTOARCEREA LA DUMNEZEU. Vreau sa predic despre intoarcerea la Dumnezeu pentru ca foarte multi am observat ca nu stiu ce inseamna aceea si ce este aceea, INTOARCERE LA DUMNEZEU. Unii au impresia ca daca, eu stiu, fac un ritual, s-au intors la Dumnezeu. Altii cred ca daca am scapat si am crezut ca daca am scapat de regimul comunist in 89, ne-am intors la Dumnezeu. Si toata lumea spunea atunci la televizor pe un singur canal, pentru ca numai ala era:„Poporul roman s-a intros la Dumnezeu.” Eu nu stiam ce sa fac pe vremea aceea. 417

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Legaturi utile: Misiunea MGM I Miros de Cer I Radio Unison I Dragoste pentru Adevar I Cristi Boariu I Librarie Crestina ICAM.RO
Script original sub licenta Wordpress. Gazduit de ExpertHost
.