Prima pagina I Despre HpS I Sustine HpS I Rugaciune pentru Ucraina


!!!UMANITAR!!! POPULATIA CIVILA DIN UCRAINA MOARE DE FOAME. APEL DISPERAT PENTRU DONATII ALIMENTE DE BAZA. VA IMPLORAM DONATI!DONATII PENTRU REFUGIATII SI POPULATIA CIVILA DIN UCRAINA!!!


!!SAMBATA si DUMINICA, zile de POST pentru UCRAINA. Detalii AICI!!

Iosif Borca – Batalia pentru maini curate


Iubiti tineri, ma bucur sa fiu cu voi in seara aceasta. Iata ca n-a trecut decat o saptamana de cand am fost din nou la Poarta Cerului. Sper in seara aceasta sa puteti sa ma ascultati din nou. Duminica trecuta seara, cand am fost in mijlocul bisericii dumneavoastra, cineva mi-a spus la urma:„Dumnezeu mi-a vorbit personal”. Sa stiti ca in seara aceasta nu voi fi satisfacut, daca cineva din voi mi-ar spune la urma:„Ai predicat frumos”. Dar as fi plin de bucurie in seara aceasta daca in urma intalnirii de aici din casa Domnului, Poarta Cerului, cineva ar putea sa imi spuna:„Dumnezeu mi-a vorbit inca o data”. Vreti sa va vorbeasca Domnul in seara aceasta? Amin? As vrea sa si citesc un cuvant din Biblie, un verset si jumatate. Daca se poate afisa, psalmul 24 versetul 3 si prima parte din versetul 4:„Cine va putea sa se suie la Muntele Domnului? Cine se va ridica pana la locul Lui cel sfant? Cel ce are mainile nevinovate.” Amin.

Dragi tineri, nu stiu ce idealuri aveti voi la tinerete. Insa in aceasta seara dati-mi voie sa va vorbesc despre cel mai frumos si cel mai sublim ideal pe care poate sa il aiba un tanar….

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Legaturi utile: Misiunea MGM I Miros de Cer I Radio Unison I Dragoste pentru Adevar I Cristi Boariu I Librarie Crestina ICAM.RO
Script original sub licenta Wordpress. Gazduit de ExpertHost
.