Iosif Borca – Batalia pentru maini curate


Iubiti tineri, ma bucur sa fiu cu voi in seara aceasta. Iata ca n-a trecut decat o saptamana de cand am fost din nou la Poarta Cerului. Sper in seara aceasta sa puteti sa ma ascultati din nou. Duminica trecuta seara, cand am fost in mijlocul bisericii dumneavoastra, cineva mi-a spus la urma:„Dumnezeu mi-a vorbit personal”. Sa stiti ca in seara aceasta nu voi fi satisfacut, daca cineva din voi mi-ar spune la urma:„Ai predicat frumos”. Dar as fi plin de bucurie in seara aceasta daca in urma intalnirii de aici din casa Domnului, Poarta Cerului, cineva ar putea sa imi spuna:„Dumnezeu mi-a vorbit inca o data”. Vreti sa va vorbeasca Domnul in seara aceasta? Amin? As vrea sa si citesc un cuvant din Biblie, un verset si jumatate. Daca se poate afisa, psalmul 24 versetul 3 si prima parte din versetul 4:„Cine va putea sa se suie la Muntele Domnului? Cine se va ridica pana la locul Lui cel sfant? Cel ce are mainile nevinovate.” Amin.

Dragi tineri, nu stiu ce idealuri aveti voi la tinerete. Insa in aceasta seara dati-mi voie sa va vorbesc despre cel mai frumos si cel mai sublim ideal pe care poate sa il aiba un tanar. Stiti care este cel mai sublim ideal la varsta tineretii pentru cineva? Biblia ne spune ca cel mai inaltator ideal la tinerete dorit de un tanar sau de o tanara, este o tinerete curata. Nu stiu daca mai lupti pentru o astfel de tinerete. Nu stiu daca mai ai in preocuparile tale aceasta tinta, si anume, de ati pastra tineretea curata. Da-mi voie sa iti spun in aceasta seara ca tinerete curata INSEMANA SI A AVEA MAINI NEVINOVATE INAINTEA LUI DUMNEZEU. TINERETE CURATA INSEAMANA SI A AVEA M AINI CURATE IN FATA CREATORULUI.

In seara aceasta prin harul Lui Dumnezeu in minutele care ne stau la dispozitie as vrea sa aduc inaintea dumneavoastra un mesaj cu privire la batalia pentru maini curate. BATALIA PENTRU MAINI CURATE. As vrea sa ne punem fiecare dintre noi urmatoarea intrebare in seara aceasta: DE CE E IMPORTANT CE FAC CU MAINILE MELE IN VIATA??? De ce conteaza atat de mult inaintea Lui Dumnezeu la ce intrebuintez aceste 2 maini ce mi le-a dat El in viata acesta?

As vrea sa amintesc in aceasta seara 4 principii foarte importante cu privire la rostul mainilor noastre in viata aceasta. Si apoi in final as vrea sa punctez si cateva lucruri ca si concluzie pentru noi la intalnirea aceasta de tineret. DE CE OARE ESTE ASA DE IMPORTANT INAINTEA LUI DUMNEZEU CE FAC SI CE FACI CU MAINILE MELE SAU CU MAINILE TALE?

In primul rand in seara aceasta da-mi voie sa iti spun urmatorul lucru: Ceea ce faci cu mainile tale arata cine esti cu adevarat. Stiti ca ceea ce facem cu propriile noastre maini intr-un oarecare fel ne defineste identitatea noastra? Biblia spune ca modul in care actionam cu mainile noastre arata cine suntem noi cu adevarat.

Va dau cateva exemple biblice in seara aceasta si apoi exemple practice din viata de zi cu zi, ca sa intelegem de ce ceea ce facem cu mainile noastre, arata cine suntem noi cu adevarat. Mai intai Biblia spune ca ceea ce fac cu mainile mele arata daca sunt o persoana nechibzuita sau o persoana inteleapta. 5.35

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *