Ioan Panican – Necazurile din viata noastra


Am intrat prin indurarea Domnului in anul 2020 si Cuvantul Domnului spune: „Cei ce cunosc Numele Tau se incred in Tine, caci Tu nu parasesti pe cei ce te cauta Doamne” Amin. Si pentru noi toti de la mic la mare si de la mare la mic in anul acesta 2020, lucrul cel mai important este sa ne pregatim in vederea evenimentelor care ne stau inainte, si in felul acesta sa ne pregatim mereu si mereu in vederea intalnirii cu Domnul. „Pregateste-te omule sa te intalnesti cu Dumnezeul tau!” Amin.

Prin indurarea Domnului, cateva zile in urma, duminica trecuta la Ateneul Roman, s-a savarsit lucrarea intitulata „Apropiati-va de El”, dupa Scriptura care spune: „Apropiati-va de Dumnezeu si El se va apropia de voi.” Un cor minunat, 130 de coristi de la Arad, de la Timisoara, de la Bucuresti, de la Ploiesti, de la Brasov, 5 dirijori binecuvantati, Teodor Caciora, Stefan Frent, Andrei Ormanji, Achim Pele si Ioan Revis si 5 solisti minunati, de la Bucuresti Veronica Anusca, de la Cluj japoneza aceasta Ato Kawara si 2 barbati, un bariton si un tenor Florin Stefan si Cristian Mogosan si o solista, nu-i spun cea mai minunata, de 9 ani de la Sibiu, Anisia Mihoc.

Si multi slujitori din tara si din afara tarii dintre care si pastorul Valentin Popovici de la Chicago care s-a adaugat si dumnealui jerfei acestea minunate si mult binecuvantate de dragoste si a venit impreuna cu sotia sa, sora Carmen la varsta frumoasa pe care o au. Pentru cateva zile au venit la Bucuresti de la Chicago vineri si miercuri s-au intors.

Si am laudat din toata inima Numele Domnului si pentru jerfa aceasta de dragoste savarsita si de dansi si ne-am bucurat sa fie impreuna cu noi ca sa cinstim prin aceasta Numele Domnului si sa-i cinstim pe toti cei care cu inima buna slujesc Domnului si in bisericile de peste ocean si in bisericile din lumea intreaga, ca este minunea Lui Dumnezeu sa avem sute de biserici in Europa si peste ocean, nu doar in Statele Unite, nu doar in Canada, si in America de Sud, si in America Centrala, dar si prin Asia, prin Australia samd.

De ce ne adunam noi mereu si mereu prin indurarea Domnului la Ateneul Roman din Bucuresti, sala cea mai prestigioasa din Romania ? Ca sa inaltam Numele Domnului in mijlocul poporului roman si mai apoi sa dam un sunet deslusit din trambita, un mesaj puternic, un mesaj de autoritate potrivit adevarului evangheliei pentru crestinii din Romania, pentru crestinii din lumea intreaga si m-am bucurat foarte mult in cuvantul si de rugaciune si de prezentare rostit din nou in aceasta dimineata in locul acesta. Au fost pomenite si autoritatile de aici din Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *