Dan Bercian – Inselarea religioasa din vremurile din urma – 1 –


Voi vorbi astazi despre inselarea religioasa din vremurile din urma, un subiect pe care il consider de maxima importanta. In Evanghelia dupa Matei la cap.24 gasim consemnate cuvintele spuse de Mantuitorul Isus Hristos in legatura cu pedeapsa care va veni peste Ierusalim din pricina respingerii Lui dar si despre cum va fi la sfarsitul vremurilor, inainte de a 2-a Sa venire.

Citim de la vers.4, 5 si apoi 24: „Drept raspuns, Isus le-a zis: “Bagati de seama sa nu va insele cineva. Fiindca vor veni multi in Numele Meu si vor zice: “Eu sunt Hristosul!” Si vor insela pe multi. Caci se vor scula hristosi mincinosi si proroci mincinosi; vor face semne mari si minuni, pana acolo incat sa insele, daca va fi cu putinta, chiar si pe cei alesi.”

Cel mai distrugator eveniment al zilelor din urma, nu va fi razboiul sau foametea sau cataclismele naturale, epidemiile de covid, desi lucruri grozave se vor intampla in aceste vremuri, ci inselarea religioasa. Aceasta a existat intotdeauna asa ca si celelalte evenimente, dar la sfarsitul tuturor lucrurilor va fi o amplificare a lor, inclusiv a inselarii religioase fiindca aceasta va avea loc la scara planetara, nu doar local asa cum s-a manifestat pana acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *