Prima pagina I Despre HpS I Sustine HpS I Rugaciune pentru Ucraina


Unde iti vei petrece VESNICIA ??? UNDE te vei duce dupa MOARTE ???

Cristian Ionescu – De la moarte la viata -01-


Tema de la viata la moarte este o tema care ar trebui sa ne intereseze pe toti. Pacatul este cel care a adus moartea si moartea este implacabila, nu ne putem impotrivi mortii.

Dar exista o solutie pentru moarte. Eu cred ca fiecare dintre noi, fiecare dintre noi ar trebui sa ne punem aceasta tema ca meditatie pentru vietile noastre, pentru viata noastra de credinta. Pentru ca pana nu ni se rezolva problema mortii, credinta noastra este zadarnica. Noi trebuie sa credem ca Isus Hristos a inviat din morti.

Preaiubitilor atunci cand vorbim despre credinta noastra, despre alegerea noastra, sa credem in Cristos, in Dumnezeu in mantuirea pe care ne-a dat-o Domnul Cristos. Noi trebuie sa ne intrebam ca si crestini: credinta noastra a solutionat problema mortii?

As vrea sa va intreb, daca ati merge cu avionul si vi s-ar spune: „Pilotul acesta care conduce avionul in acesta zi, este extraordinar de bun pilot, stie domnule sa faca piruiete prin aer. Stie sa se intoarca, stie…e fantastic pilotul acesta, dar are o singura problema: nu stie cum sa aterizeze avionul. Stie sa se ridice in aer, dar nu stie cum sa il aterizeze.” As vrea sa va intreb:„Ati avea curajul sa va suiti, sa mergeti cu pilotul acesta undeva?”

Am vrea sa stim, credinta noastra pe ce se bazeaza atunci cand ni se spune ca este credinta adevarata. Avem o baza reala a credintei noastre? Stim noi de ce credem asa cum credem? Ne asigura credinta noastra „aterizarea”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Legaturi utile: Misiunea MGM I Miros de Cer I Radio Unison I Dragoste pentru Adevar I Cristi Boariu I Librarie Crestina ICAM.RO
Script original sub licenta Wordpress. Gazduit de ExpertHost
.