Cristi Boariu – Evanghelizare biserica penticostala Rodna – 2 –


– continuare din partea 1 –

Dragii mei, imi doresc astazi pentru fiecare dintre voi: SA NU FITI BOGATI SARACI, SA FITI SARACI BOGATI! Sa pleci de aici si sa spui: „In seara aceasta am gasit credinta adevarata. Unde? La pensticostali? La baptisti? La ortodocsi? NU! In Biblie! L-am gasit pe Isus in seara aceasta. Am gasit ceva de care aveam nevoie. Am incercat sa imi iau lant de 24 de K, am incercat sa investesc, sa fac, sa cumpar mobila de la D, am incercat sa cumpar ciment, am incercat sa-mi fac casa noua. Si in mine ceva striga si nu-s multumit.

Asculta-ma stii de ce nu esti multumit si de ce nu esti implinit? NU POTI IMPLINI NEVOIA DE SPIRITUAL CU TIGLA NOUA LA CASA SAU CU PARCHET LAMINAT. In tine exista o parte facuta de Dumnezeu, in tine exista Duhul Lui Dumnezeu pus in tine, si Duhul Acesta striga dupa Creatorul Lui. Si in seara aceasta m-as bucura ca cele 2 Entitati sa se intalneasca si sa pleci acasa bogat si bucuros.

Dragii mei atat de valoroasa este credinta intr-o lume in care nu mai traim decat prin vedere. Care dintre voi v-ati cumpara masina de pe internet fara sa o vedeti? Ati trimis toti banii si ati spus: „Adu-mi-o in curte si o sa o vad cand este in curte.” Nimeni! Ai mers sa vezi masina mai intai, ai mers sa-i faci o proba, ai mers sa-i faci teste, pentru ca traim intr-o lume a minciunii oameni buni. Traim intr-o lume care te fura.

Care dintre voi v-ati angaja la serviciu si ati spune catre sefu: „Domnul sef, eu nici un contract nu semnez. Eu va cred pe cuvant ca o sa-mi dati banii.” V-ati angaja careva? Nu! Inainte sa fac prima zi de lucru, eu am semnat si tu ai semnat. Pentru ca traim intr-o lume dragii mei care merge foarte mult prin vedere. Vreau sa va spun ca in pocainta nu se merge prin vedere, se merge prin credinta.

– – – ACEST ARTICOL ESTE UN CIOT. PUTETI CONTRIBUI LA RASPANDIREA MESAJULUI EVANGHELIEI PRIN EDITAREA SI CONVERSIA MESAJELOR AUDIO IN TEXT. IN FELUL ACESTA MOTOARELE DE CAUTARE VOR INDEXA MAI MULTE PAGINI SI MAI MULTI OAMENI VOR AJUNGE PE ACEST SITE SI VOR AUZI, VOR CITI SI VOR INTELEGE MAI BINE MESAJUL LUI DUMNEZEU PENTRU OMENIRE. PUTETI CONTACTA STAFF-UL HpS PRIN SECTIUNEA DE COMENTARII DE PE PAGINA „SUSTINE HpS” – – –

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *