Sustine proiectele asociatiei International Christian Aid Ministries!


Despre asociatia International Christian Aid Ministries am auzit cand au inceput diferite proiecte de ajutorare a familiilor nevoiase. In unul din proiecte a fost inclusa si familia noastra, o familie nevoiasa care eram dependenti de ajutorul Bunului Dumnezeu. Mama era singura, 4 copii mici, stateam intr-un apartament care nu era a nostru, erau perioade cand mancam carofi cu paste prajite pe post de paine, iarna stateam cu carpe in use si eram foarte chinuiti, dar indurarea Lui Dumnezeu a fost peste noi si dupa multi ani ne-am ridicat si astazi suntem sanatosi cu familiile noastre si niciodata, nadajduiesc ca nu voi uita de unde Dumnezeu ne-a scos. Pentru noi painea era un lux, de dimineata pana seara mancam mamaliga cu zahar, asta era masa noastra. Prin acest articol fac un apel catre toti cei care puteti ajuta cat de putin pentru cateva proiecte ale acestei asociatii. Detalii mai multe gasiti pe site-ul oficial: www.icamro.org

Asociatia International Christian Aid Ministries (ICAM) este o organizatie crestina conservatoare care cauta sa sprijine cat mai multi oameni cu nevoi fizice şi spirituale oriunde in lume. In tara, organizatia tipareste materiale crestine care pot fi folosite in toate domeniile de activitate. Literatura aceasta are scopul de a-L înalta pe Domnul Isus Hristos ca Domn si Mantuitor şi de a-i încuraja pe cititori să traiască o viata inchinată in intregime lui Hristos. Dacă doriti mai multe informatii despre lucrarea asociatiei ICAM aveti detalii mai jos:
Asociatia International Christian Aid Ministries
Cod identifcare fiscală: 15339650 Localitate: com.Patrauți, Nr. 13, Jud. Suceava
Banca Transilvania Suceava, Cont IBAN RON: RO04BTRL03401205I4201301
Telefon:0230-533-032 POGRAM DE LUCRU: LUNI-VINERI 08:00 – 16:00
Proiectul nr1: Reconstruire in urma cutremurului din Haiti

Pe date de 14 august 2021 un cutremur cu magnitudinea 7,2 a lovit Peninsula Tiburon din națiunea din Caraibe Haiti. Se estimeaza peste 2000 de morti si un numar foarte mare de raniti. Origanizatia CAM a venit cu un proiect de reconstructie a caselor celor disperati. Se angajeaza lucratori haitieni pentru constructia de case pentru semenii lor.

Daca doresti sa ajuti victimele cutremurului din Haiti specifica „Criza internationala – Haiti (CIH)” atunci cand faci donatia.

Proiectul nr2: Traducerea Bibliei pentru toate natiunile

Organizatia All Nation Bible Translation se lupta din greu pentru a traduce Biblia in cat mai multe limbi. Exista aproximativ 7360 de limbi vorbite in lume, insa peste 2000 din aceste limbi nu au o traducere a Bibliei.

Daca doresti sa sustii financiar acest proiect specifica:„Traducerea Biblie pentru toate natiunile(TBTN)” atunci cand faci donatia.

Proiect nr3: Resurse de auto-ajutorare pentru familiile nevoiase din Egipt

In Egipt exista foarte multe familii care traiesc intr-o saracie lucie. Prin programul Family-Self-Support beneficiarii primesc sume de bani pentru a pune bazele unei mici afaceri care sa ii ajute sa se auto sustina si sa ajute si ei pe altii la randul lor. Astfel multe femei vaduve sau persoane cu handicapuri care nu se pot angaja beneficiaza de acest program.

Daca doresti sa sustii familiile nevoiase din Egipt si din alte tari specifica:„Ajutandu-i pe oameni sa se auto sustina(AOA)” atunci cand faci donatia.

Proiectul nr4: Acolo unde sunt cele mai mari nevoi.

Asociatia Icam depune eforturi disperate pentru a acoperi cheltuielile programelor care nu beneficiaza de suficienta finantare pe alte cai. Fondul  „Acolo unde sunt cele mai mari nevoi” este un real sprijin pentru lucrare ICAM!

Donatiile fara un scop specific vor fi folosite „Acolo unde sunt cele mai mari nevoi”.

Asociatia International Christian Aid Ministries

Pentru donatii prin mandat postal: Asociatia International Christian Aid Ministries O.P.1,Gh.P.1,C.P. 1 Suceava 720300 Romania C.U.I. 15339650

Pentru donatii in RON:RO47 BTRL 0340 1205 I420 1303

Pentru donatii in Euro:RO42 BTRL 0340 4205 I420 13XX Swift BTRLRO22

Pentru detalii 0230 533 032 / 0756 226 628 Multumim! Bunul Dumnezeu sa va binecuvanteze!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *