Aurel Balici – Zilele din urma vor fi vremuri grele


Versetul acesta „vremuri grele”, Dumnezeu nu vb., nu-i spune lui Timotei: „Mai, sa ai grija ca afara va fi asta.” Lumea-i una, biserica este alta. Si aici Pavel ii spune lui Timotei: „Timoteie, am sa iti spun un secret. Vine vremea cand zilele vor fi rele, grele, vremuri grele.” Si auziti ce spune aici: „caci oamenii vor fi iubitori de sine.” Mi-a spus cineva: „Mai, astia sunt aia dinafara.” Nu, nu, nu, va rog sa fiti atenti. Aici ne vb.de adunare, de adunare vb.aici. „Iubitori de bani”. Pentru bani nu-ti vine la adunare, nu-ti vine la repetitie, nu-i pasa, dar dupa ce…Mi-a spus odata un fr.: „Frate, cand am milionul ma duc in misiune.” Si a avut nu un milion, 5 milioane si nu a mai mers in misiune. A mers la Florida. Vedeti cum este mentalitatea noastra?

Continuam mai departe: „laudarosi,”. Cate case ai? Cate apartamente ai? Ce masina conduci? Ce papuci ai? Ce costum ai? Armani? Imi spunea un pastor de la Florida, a venit un cantaret din Romania in misiune, in misiune a venit in America. Si zice: „Frate, du-ma la store-ul acela!” El stia din Romania store-ul acela din Miami care-i de la 2000 in sus. Costumele stii? Si zice: „Du-ma acolo!” S-a uitat fr., „Frate dar…” „Nu, nu, nu un cantaret ca mine nu poate canta intr-un costum dinacesta. Nu, trebuie dinacela.” Si si-a cumparat un costum de peste 5000. Si s-a uitat fr.pastor si a zis: „Ai, ce cantaret.”

Dar Pavel ii spune lui Timotei: „Ai grija Timotei ca vor veni vremuri grele.” Asta cu costumul mi-a venit in minte acum. In 1988, eu am venit in ianuarie 86 in America, pastor era Petrica Lascau la Filadelfia la noi la Chicago. Era familai Sops, avea 19 copii. M-am imprietenit cu ei. Eu ii spun si acum „Mama Ana” si au facut o nunta la un baiat. Si el era mai patriot tata Sops.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *