Cristi Boariu – Pericolele tehnologiei in biserica crestina


Slavit sa fie Domnul. Frati si surori, iubiti tineri, pentru cei care aveti Cuvantul Domnului cu dumneavoastra il deschidem la Ieremia, capitolul 15 incepand cu versetul 16, pagina din Biblie 752:„Cand am primit Cuvintele Tale, le-am inghitit, Cuvintele Tale au fost bucuria si veselia inimii mele caci dupa Numele Tau sunt numit Doamne al ostirilor. N-am sezut in adunarea celor care petrec ca sa ma veselesc cu ei. De frica puterii tale, am stat singur la o parte, caci ma umplusem de manie. Pentru ce nu mai conteneste suferinta mea? Pentru ce ma ustura rana si nu vrea sa se vindece? Sa fii Tu pentru mine ca un izvor inselator, ca o apa care seaca? De aceea asa vorbeste Domnul: “Daca te vei lipi iarasi de Mine, iti voi raspunde iarasi, si vei sta inaintea Mea; daca vei desparti ce este de pret de ce este fara pret, vei fi ca gura Mea. Ei sa se intoarca la tine, nu tu sa te intorci la ei!” Amin Va invit respectuos sa ocupati locurile.

Frati si surori sunt lucruri in viata pe care nu le programam din timp, sunt prezent in Statele Unite de urgenta in interes de serviciu. Lucrez pentru o companie impreuna cu fratele meu si cu alti developeri din Romania, din Ervine, din California de 5 ani de zile si am fost invitati sa petrecem un timp impreuna cu CEO cu cei din echipa de management. Pe aceasta cale ii multumesc Domnului ca putem fi impreuna si putem imbina utilul cu placutul. Putem imbina lucrul cu slujirea. Urmeaza sa ma intorc peste o saptamana jumate inapoi in Romania. Va aduc salutari de la biserica Muntele Sionului din Deva, fratele Cornel Raducanu este pastor senior la noi, eu sunt pastor asistent. Ma bucur sa intalnesc cu fratele Campeanu, ma bucur sa intalnesc pe fratele Beni Zagrean, care a slujit la ordinarea mea. Domnul sa il binecuvanteze. Ma bucur sa vad pe sora Maria Dusciuc care ne viziteaza in fiecare an.

Multumes dragii mei pentru ca Dumnezeu foloseste America ca sa fie o binecuvantare pentru Romania. Domnul sa scrie si sa contabilizeze toate eforturile care s-au facut de-a lungul anilor pentru tara din care ati plecat si va mutumim ca nu ati uitat de cei care au zidurile darmate ca si Neemia. N-am gasit in Biblie cati ani a lucrat ca si paharnic, dar in momentul in care este preocupat de tara…250

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *