Sorin Iacoban – Uriasii din viata ta


Exista in calea noastra un hotar spre care mergem toti, dar nici unul nu ne grabim sa ajungem acolo, exista un cuvant si o stare care stim ca vom ajunge; moartea. Noi cantam, vorbim despre ea, dar Domnul vrea sa toarne nadejde, se vedea chiar in locul acesta suflete care cand se gandeau venea groaza, venea frica, venea deznadejdea si Domnul a spus ca mortea, noi stim ca moartea este un castig si pentru anul care vine, unele mijlociri in dreptul unora chiar si din poporul acesta si nu numai, vor fi ascultate. Domnul lungea firul vietii. Dar in masura in care vroia El. Motivul pentru care Domnul facea lucrul acesta era in mod special pentru cei care erau ca mijlocitori. Pentru ca Domnul in timpul acesta vrea sa pregateasca si face o chemare, cine vrea sa fie mijlocitor?

Foarte multi in vremea acesta s-au invatat sa apeleze la ajutorul bisericii, la ajutorul proorocilor, la ajutorul anumitor persoane, care stiu sa se roage. Sfatul Domnului era nu numai pentru tineri, ci si pentru ceilalti, sa invatam sa ne rugam. Foarte mult timp este pierdut fara rost. Noi ne-am invatat sa venim in Casa Domnului la rugaciune, sa mergem la cercuri de rugaciune, asa spunea Domnul, asa a ramas in cunostinta. Domnul sa stiti ca primeste o rugaciune din masina. Domnul primeste o rugaciune si de la locul de munca. Domnul primeste o rugaciune din bucatarie. Domnul primeste, nu-i pozitia rugaciunii ascultate in genunchi, doar aici, doar undeva unde fratii se roaga. Doamnul vrea unii sa invete rugaciunea si pentru aceasta va face sa fie expierente noi.Pentru unii care vor incepe sa isi practice mijlocirea, cand Duhul Domnului va veni la mintea unora si va spune:„Roaga-te pentru cutare familie, roaga-te pentru cutare suflet, roaga-te pentru cutare cauza!” Prin Duhul Domnului va veni indemnul acesta si Domnul va dovedi ca ia aminte la rugaciune. Si va arata unora ca au pret in ochii Domnului. Nu doar prooroci, nu doar pastorii, nu doar unii pot sa fie ascultati de Domnul. Domnul vrea un oarecare, oricare vrea sa fie un mijlocitor.

Cu un timp in urma, eram in casa in Detroit si spunea Duhul Domnului asa, cu cateva luni inainte:„In vremea acesta pentru poporul Meu am pregatit haina, si slujba de mijlocitor.” Haina o imbraci, o dai jos, haina o iei si o arati cui ii place, te rogi pentru cine vrei tu. E bine cand ne rugam unii pentru altii, dar slujba de mijlocitor, cine are si Domnul vrea sa ii dea slujba de mijlocitor, se roaga ca un Samuel. Ca un Samuel care plangea si pentru Saul care a fost lepadat, ca un Samuel care a plans pentru poporul Domnului, asa vrea Domnul sa faca. Sa fie multi care sa aiba o slujba de mijlocitor. Si cel ce are slujba de mijlocitor nu se uita ca poate a pacatuit cutare, ca poate Domnul il pedepseste…340

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *