Virgil Neagu – Simbolurile Duhului Sfant


Evanghelia dupa Ioan cap.16 incepem citirea de la vers.5 pana la vers.11 pagina Scripturii editia Cornilescu 1048, Evanghelia dupa Ioan cap.16 de la vers.5 ascultam citirea Sfintelor Scripturi: „Acum Ma duc la Cel ce M-a trimis; si nimeni din voi nu Ma intreaba: “Unde Te duci?” Dar, pentru ca v-am spus aceste lucruri, intristarea v-a umplut inima.

Totusi va spun adevarul: va este de folos sa Ma duc; caci, daca nu Ma duc Eu, Mangaietorul nu va veni la voi; dar, daca Ma duc, vi-L voi trimite. Si cand va veni El, va dovedi lumea vinovata in ce priveste pacatul, neprihanirea si judecata. In ce priveste pacatul: fiindca ei nu cred in Mine; in ce priveste neprihanirea: fiindca Ma duc la Tatal, si nu Ma veti mai vedea; in ce priveste judecata: fiindca stapanitorul lumii acesteia este judecat.” Amin. Va rog sa reocupati locurile.

Fratii cu cantarea au anticipat deja mesajul care vrem sa-l primim din partea Domnului privitor la lucrarea Duhului Sfant in viata noastra. Dupa cum observati importanta venirii Duhului Sfant in lume este atat de mare incat Hristos a spus: „Va este de folos sa Ma duc.” Puneti-va in pielea ucenicilor, pentru ei era mai de folos ca Hristos sa ramana. Oriunde era Hristos rezolva orice problema. Nu era necesar sa aiba cineva un diagnostic la o boala. Era vindecat de orice boala ar fi avut.

Nu era necesar pentru anumite formalitati, El putea sa invie pe oameni morti de 4 zile, putea sa ii invie pe drum spre cimitir sau putea sa ii invie dupa ce imediat au murit. In toate aceste ipostaze Domnul Isus a facut invieri. Avea raspuns la orice intrebare. Efectiv stia ca sa vorbeasca despre vremurile care vor veni si sa raspunda corespunzator. Si dintr-o data, cand ei se simteau atat de bine, cand le era foame se inmulteau niste painicele si niste pesti, si nu numai ca gustau, mancau si se saturau. Si unde era mai bine daca nu in Prezenta Domnului.

– – – ACEST ARTICOL ESTE UN CIOT. PUTETI CONTRIBUI LA RASPANDIREA MESAJULUI EVANGHELIEI PRIN EDITAREA SI CONVERSIA MESAJELOR AUDIO IN TEXT. IN FELUL ACESTA MOTOARELE DE CAUTARE VOR INDEXA MAI MULTE PAGINI SI MAI MULTI OAMENI VOR AJUNGE PE ACEST SITE SI VOR AUZI, VOR CITI SI VOR INTELEGE MAI BINE MESAJUL LUI DUMNEZEU PENTRU OMENIRE. PUTETI CONTACTA STAFF-UL HpS PRIN SECTIUNEA DE COMENTARII DE PE PAGINA „SUSTINE HpS” – – –

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *