Prima pagina I Despre HpS I Sustine HpS I Juridic I Miros De Cer I Contact

!!!Apel Umanitar!!! Sustine „copiii fluturi” din Romania!!! Detalii aici !!!

Cristian Ionescu – Cina Domnului


1 Corinteni 11 incepand cu versetul 23:„Caci am primit de la Domnul ce v-am invatat si anume, ca Domnul Isus in noaptea in care a fost vandut, a luat o paine. Si, dupa ce a multumit lui Dumnezeu, a frant-o si a zis: “Luati, mancati; acesta este trupul Meu care se frange pentru voi; sa faceti lucrul acesta spre pomenirea Mea.” Tot astfel, dupa Cina, a luat paharul si a zis: “Acest pahar este legamantul cel nou in sangele Meu; sa faceti lucrul acesta spre pomenirea Mea, ori de cate ori veti bea din el.” Pentru ca, ori de cate ori mancati din painea aceasta si beti din paharul acesta, vestiti moartea Domnului, pana va veni El. De aceea, oricine mananca painea aceasta sau bea paharul Domnului in chip nevrednic, va fi vinovat de trupul si sangele Domnului. Fiecare sa se cerceteze, dar, pe sine insusi, si asa sa manance din painea aceasta si sa bea din paharul acesta. Caci cine mananca si bea isi mananca si bea osanda lui insusi, daca nu deosebeste trupul Domnului.Din pricina aceasta sunt intre voi multi neputinciosi si bolnavi, si nu putini dorm. Daca ne-am judeca singuri, n-am fi judecati. Dar, cand suntem judecati, suntem pedepsiti de Domnul, ca sa nu fim osanditi odata cu lumea. Astfel, fratii mei, cand va adunati sa mancati, asteptati-va unii pe altii. Daca-i este foame cuiva, sa manance acasa, pentru ca sa nu va adunati spre osanda. Celelalte lucruri le voi randui cand voi veni.”

Prezenta noastra la masa Domnul este de-o vitala importanta pentru noi si chiar daca ne place sa intram in amanuntele si in adancimile acestui act, as dori, sa stam putin la suprafata si din cand in cand sa ne aducem aminte de lucurrile simple dar esentiale care trebuie sa le cunoastem cu privire la cina Domnului. Pentru ca asa suntem noi oamenii. Lucrurile simple le trecem foarte usor cu vederea. Stim lucrurile adanci, lucrurile mari dar de multe ori, abc-ul incepem sa il uitam. Incepem sa il neglijam. Sunt aspecte elementare ale vietii de credinta… 2.39

2 thoughts on “Cristian Ionescu – Cina Domnului

  1. Buna seara. Cu adevarat primul lucru care este necesar este sa vreti sa iL cautati pe Domnul. Dumnezeu daca cineva IL cauta dintr-o inima sincera se lasa gasit. Domnul sa va binecuvanteze. Va recomand ca sa incepeti sa aveti o relatie personala cu Dumnezeu. Puteti sa incepeti sa va rugati Lui Dumnezeu. Spuneti-i ce aveti pe inima, El va intelege si va poate calauzi daca sunteti cu adevarat in cautarea Lui. Va recomand sa ascultati predici de-a lui Cristi Boariu.

    Puteti sa ascultati urmatoarele predici: https://www.hranapentrusuflet.net/tag/mantuire/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Legaturi utile: Miros de Cer I Radio Unison I Dragoste pentru Adevar I Cristi Boariu
Script original sub licenta Wordpress. Gazduit de ExpertHost
.