Prima pagina I Despre HpS I Sustine HpS I Juridic I Miros De Cer I Contact

!!!Apel Umanitar!!! Sustine „copiii fluturi” din Romania!!! Detalii aici !!!

Paul Negrut – Ce este si cum este iadul?


Ce este si cum este iadul? Ce se intampla cu aceia care ajung in iad? Este tema mesajului din seara aceasta. Constient ca dea lungul anilor oamenii au tendinta sa devalorizezecuvintele, si le rostim fara sa le simtim incarcatura care il are cuvantul sau cuvintele respective. De exemplu, atunci cand i gresit fata de cineva si vrei sa-ti ceri iertare spui:„Na acuma imi pare rau, iarta-ma.” Dar asa de pe varful buzelor, varful limbii. Nici nu iti pare rau, nici nu intelegi cat de mult il doare pe celalalt ce ai facut. De asemenea cand vrem sa-i spunem cuiva un cuvant frumos, spunem:„Auzi eu te iubesc”, dar nici nu stii ce inseamna cuvantul acela in toata profunzimea lui si nici nu te intereseaza cat de mult a inteles celalalt.

Cand vorbim despre lucurile dincolo de lumea aceasta e cu atat mai usor sa devalorizam cuvintele si sa vorbim despre cer si despre iad ca de niste realitati de poveste. De aceea in seara aceasta ma rog ca Duhul Lui Dumnezeu sa aduca plinatatea intelesului biblic in cuvintele Scripturii, si in inima noastra a fiecaruia. Iadul este un loc real in Univers unde vor petrece vesnicia diavolul cu ingerii lui, si oamenii care s-au razvratit impotriva Lui Dumnezeu si au refuzat sa accepte jerfa Domnului Isus Hristos. Iadul este un loc real in Univers, nu stim unde anume in Univers, dar este un loc real in Univers. Este un loc pregatit de Dumnezeu pentru diavolul si ingerii lui, unde vor ajunge si oamenii care refuza harul mantuirii si se razvratesc impotriva Lui Dumnezeu. Cand Domnul Isus vorbeste despre judecata finala, in Matei 25, versetele 41 si 46 Domnul Isus spune:„Apoi va zice la cei de la stanga Lui:„Duceti-va de la mine blestematilor in focul cel vesnic care a fost pregatit diavolului si ingerilor lui””. Duceti-va din prezent Lui Dumnezeu intr-un alt loc, un loc real.

Iadul este descris in Biblie prin cuvinte infioratoare sin dintre toti autorii scripturilor, Domnul Isus a vorbit cel mai mult si in cuvintele cele mai cutremuratoare despre iad. In Matei 8 cu 12 este descris iadul in termenii „intunericul de afara”. E vorba de alungarea din prezenta Lui Dumnezeu intr-un alt loc, afara de prezenta Lui Dumnezeu unde este intuneric. Marcu 9 45 ne spune ca este gheena, este un loc in care se aduna toate gunoaiele si toate cadavrele…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Legaturi utile: Miros de Cer I Radio Unison I Dragoste pentru Adevar I Cristi Boariu
Script original sub licenta Wordpress. Gazduit de ExpertHost
.