Prima pagina I Despre HpS I Sustine HpS I Rugaciune pt.Ucraina I ARHIVA


Plicul Recunostintei 2023 - Miros de Cer / Pe Isus oare cine iL asteapta ? - poezie -

Paul Negrut – Ce crezi si pe cine crezi cand stirile sunt contradictorii? p1


Titlul mesajului din dimineata aceasta este :„Ce crezi si pe cine crezi cand stirile sunt contradictorii?” Ce crezi si pe cine crezi cand stirile sunt contradictorii? Traim intr-o perioada in care lumea intreaga este asaltat de stiti contradictorii. Care este originea virusului Sars Cov 2? Unii zic ca ar fi provenit de la lilieci, liliecii, l-au dat la pangolini si pangolinii l-au dat la oameni intr-o piata din localitatea Wuhan din China. Altii sunt de alta parere. Virusul a fost facut in laborator, si din laborator fie a scapat fie i s-a dat drumul intentionat. Si oamenii se contrazic pe plan mondial, cu privire la originea virusului. Pe cine crezi si ce crezi? Apoi a venit vaccinul, vaccinul acesta este folositor? Ne protejeaza? Sau vaccinul acesta este pregatit ca sa ne distruga? E periculos! Unii zic intr-un fel, altii zic in alt fel. Medicii se contrazic intre ei pe aceasta tema. Unii medici ne spun intr-un fel, altii ne spun in alt fel. Politicienii se contrazic. Unii zic intr-un fel, altii zic in alt fel. Liderii reliciosi, unii zic intr-un fel, altii zic in alt fel. Massmedia este divizata, unele canale de stiri spun una, altele spun alta. Ce crezi si pe cine sa crezi intr-o asemenea vreme?

In urma cu 2000 de ani, din gradina mormantului, au pornit 2 stiri contradictorii. O stire pornita din gradina mormantului, spunea ca Isus Hristos a inviat din morti. O alta stire din aceeasi gradina a mormantului, a pornit cu o alta stire, o alta sire cu continutul urmator: nu a inviat, L-au furat ucenicii, si L-au ascuns, pe care sa crezi si ce sa crezi? Si Biblia spune ca cele 2 stiri care se contraziceau una pe alta, au umplut Ierusalimul. Daca am fi fost acolo, care varianta ai fi crezut-o? Marturia cui ai fi crezut-o? A femeilor sau a garzii romane? A pescarilor sau a preotilor?

Daca intrebarile cu privire la originea virusurilor 255

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole Finalizate: Cristi Boariu - Esti pregatit pentru prigoana? 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 si partea a 8-a 10feb-17feb2023, Cristi Boariu - Nevoile acute ale oamenilor pe timp de razboi 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11 si partea a 12-a 28ian-09feb2023, Adi Varga - Cresterea copiilor 1, 2, 3 si 4 24-27ian2023
Script original sub licenta Wordpress. Gazduit de ExpertHost. Librarie crestina: ICAM.RO. Radio crestin: Unison
.