Prima pagina I Despre HpS I Sustine HpS I Rugaciune pentru Ucraina


ADEVARURI socante despre CRACIUN !!! UNDE te vei duce dupa MOARTE ???

Mihaita Danila – Viata e determinata de dorintele pe care le avem -06-


– continuare din partea a 5-a –

De ce ne este greu sa luam hotarari? Na, ia sa luam alta hotarare. Anul viitor, daca Dumnezeu ne da sanatate si ne ajuta, nu lipsim niciodata de la biserica. Asta a fost mai bine. Deci mai bine continui pe partea aceea cu televizorul. Hai sa mai luam o hotarare si cu internetul, il taiem pana la anul. Fratele David zice: „Prea greu frate.”

Pai nu vorbiram sa oferim un apus foarte frumos, sa stralucim? Oamenii sa zica: „Nu am mai vazut asa ceva!” Pai de aceia care se uita, tot au vazut oamenii. Ei sa zica: „N-am mai vazut asa ceva! Cum traieste omul acesta!”

Fratele Ghinescu ne spune noua, zice: „O data in viata m-am uitat la un film istoric, la un film istoric, si dupa filmul acesta, 2 saptamani, sau nu stiu cate saptamani, nu am mai putut sa realizez o partasie cu Dumnezeu.” N-a mai putut intra in contact cu Dumnezeu. De la un film. Da, dar asta este cu toata inima.

Poate ca v-am spus aici o poveste a unei fete, a crescut mare, era foarte frumoasa, dar foarte saraca. Si toata viata a muncit la grajd, la camp, cu cizmele in picioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Legaturi utile: Misiunea MGM I Miros de Cer I Radio Unison I Dragoste pentru Adevar I Cristi Boariu I Librarie Crestina ICAM.RO
Script original sub licenta Wordpress. Gazduit de ExpertHost
.