Prima pagina I Despre HpS I Sustine HpS I Rugaciune pentru Ucraina


Nevoile acute ale oamenilor pe timp de razboi / Pe Isus oare cine iL asteapta ? - poezie -

Mihaita Danila – Viata e determinata de dorintele pe care le avem -04-


– continuare din partea a 3-a –

In momentul cand esti dezlipit de cer, inseamna ca undeva te-ai impartit si Lui Dumnezeu nu-i place lucrul acesta. Va trebui sa intelegeti ca o sotie care-si iubeste sotul si ii fidela sotului ei, nu va suporta gandul ca sotul ei sa aiba amanta. Nu va suporta gandul, nu poate sa reziste cand aude ca sotul are pe cineva. Dar o amanta, niciodata nu are probleme ca sotul are sotie. Ca stie aceasta. Deci stie ca esti casatorit si tot iti face ochi dulci. Pentru ca ea nu are probleme ca esti casatorit.

Ei, intelegeti? DUMNEZEU ESTE UN DUMNEZEU GELOS! El nu poate accepta sa fii desprins de pe cerul Lui si sa iubesti altceva? Dar divolul zice: „bai, nu-i nimic, chiar daca esti casatorit, chiar daca esti botezat, chiar daca ai legamant, chiar daca vrei sa canti, chiar daca…te duci in colinda, nu-i nici o problema! Dar imi dai si mie cateva picaturi!”

Vreau sa va intreb: cate picaturi de negru intr-un tub de vopsea neagra trebuie, sa iasa culoarea gri? Dar dumneavoastra stiti ca diavolul nu-i negru, diavolul este gri. Da el este negru, dar pune cateva picaturi de alb si face o culoare care sa ne placa la toti in Biserica. GRI!

„Bai oameni buni, bai nu fiti radicati! Ce numai alb, alb, alb? Lasa sa fie si un negru acolo! Griul este frumos!” Cate picaturi de apa rece trebuie in apa fierbinte, sa devii caldicel? Intelegeti? Adica pui un pic de apa rece si nu mai este fierbinte. Si la diavolul ii place gri, caldicel.

Ganditi-va dumneavoastra la o corabie, noi comparam biserica ca un vas, ca o corabie care merge pe apa, pe ocean, pe mare si zicem asa: „Noi mergem pe apa, dar apa nu-i in noi.” Si apa reprezinta lumea, adica corabia este biserica, biserica merge prin lume dar lumea nu intra in bisrica. Dar acum ganditi-va ca eu iau un burghiu de 0.75 ca asta am inteles ca-i cel mai mic si fac o gaura in corabie. Vreau sa va intreb: daca am facut gaura asta mica, se scufunda corabia?

Dar si fratele David face cu burghiul de 1. Se scufunda corabia? Nu. Si face si fratele de acolo cu un burghiu de 1.25. „Lasa domnule, ce-i 0.75? Acum cu burghiul acesta nu se intampla nimic.” Nu ne dam seama dar in 10 ani stiti unde va fi vasul acela? La fund.

De aceea si oamenii din lume se uita si zic: „Bai si voi sunteti biserica, si voi sunteti pocaiti.” Noi nu mai vedem, noi numai naufragiem deasupra. Sa mergem deasupra, sa fim ca o cetate, oamenii se uita la noi. „Oau pocaitii, asta da biserica.”

Noi tot am facut cu…cum a zis cineva: „Noi suntem perforatori de corabii.” Si biserica este o corabie si noi tot o perforam. De aceea daca nu ne pocaim, gaurile acestea raman deschise, intra lumea. Intelegeti dumneavoastra? Si Lui Dumnezeu nu-i place asa ceva.

Daca cititi in Sfanta Scriptura, nu stiu daca poti sa afisezi cateva versete, intotdeauna cand se vorbeste de partea Lui Dumnezeu, tot ce apartine de Dumnezeu trebuie facut cu toata inima. Da? Zice la Matei 18:35, vorbeste despre iertare, cum se face iertare. „Daca fiecare din voi” partea a 2-a, „nu iarta din…” Nu-i vorba de iertare. Dumnezeu spune: Cand e vorba de iertare, la Mine nu merge cu jumatate de masura. Din toata inima! Da?

Matei 22:37 „Sa iubesti pe Domnul Dumnezeul tau cu toata inima!” Deci iertarea este din toata inima, iubirea este din toata inima. Faptele Apostolilor 8:37 credinta ta. Filip a zis: „Daca crezi din toata inima” Efeseni 5:19 Nu exista lucruri care sa-l faci pentru Dumnezeu doar pe jumatate. O stea asa jumatate picata. Partea ultima: „Cantati si aduceti din toata inima lauda Domnului.” Nu-i vorba numai ca vii la cor si canti, trebuie sa o faci cand canti, cand lauzi pe Domnul cu toata inima.

– sfarsitul partii a 4-a a acestui mesaj. Continuarea in partea a 5-a –

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole Finalizate : Adi Varga - Cresterea copiilor 1, 2, 3 si 4 24-27ian2023, Iosif Borca – Unde te vei duce dupa moarte? 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12 si 13 11-23ian2023, Paul Negrut - Ce este si cum este iadul? 1, 2, 3, 4 si 5 6-10ian2023, Cristi Boariu – Ganduri pentru vesnicie 5ian2023, Paul Negrut – De ce lasa Dumnezeu lumea pe mana sodomitilor ? 4ian2023, Cristian Ionescu - Cine Domnului 1, 2 si 3 1-3ian2023
Legaturi utile: Misiunea MGM I Miros de Cer I Radio Unison I Dragoste pentru Adevar I Librarie Crestina ICAM.RO
Script original sub licenta Wordpress. Gazduit de ExpertHost
.