Prima pagina I Despre HpS I Sustine HpS I Rugaciune pt.Ucraina I ARHIVA


Plicul Recunostintei 2023 - Miros de Cer / Pe Isus oare cine iL asteapta ? - poezie -

Mihaita Danila – Viata e determinata de dorintele pe care le avem -03-


– continuare din partea a 2-a –

Oamenii care cerceteaza corpul uman, au descoperit structuri neuronale pe scoarta de la creier si au descoperit ca creierul nostru este bobinat pentru o relatie spirituala. Pentru o relatie imateriala. Si unul dintre atei a spus: „Nu ai nici o sansa sa gasesti vreun sens, daca respingi existenta Lui Dumnezeu.”

Deci daca vrei sa fii o stea pe pamantul acesta, intr-o zi, o sa te confrunti cu aceste concluzii, o sa fii o stea cazatoare, daca vrei sa fii stea pe pamantul acesta, va trebui sa dai din coate, va trebui sa bagi capul in fata ca sa ajungi o stea.

Dar daca vrei sa fii o stea pe cerul Lui Dumnezeu, va trebui sa recunosti ca esti un gunoi, si ca Cristos s-a nascut pe pamantul acesta ca sa transforme gunoiul intr-o stea. Eu am fost in mocirla, am fost in gunoi, am fost la tomberon. Si de acolo Dumnezeu m-a luat si m-a facut o stea pe cerul Lui. Frumos, extraordinar! Binecuvantat sa fie Numele Lui.

Acum, ganditi-va dumneavoastra, o stea, daca-i a Lui, ca asa spune la versetul 2, spune: „Fiindca i-am vazut steaua.” Adica daca este steua Lui, va fi lipita de cerul Lui. De aceea trebuie sa fii o stea pe cerul Lui, lipita de El. Dar va trebui sa intelegeti ca termenul „inchinare, lauda” vine de undeva din vechiul testament unde o semintie a fost aleasa sa laude pe Domnul si sa se inchine. Stiti de unde provine semintia aceasta? Din Levi.

Stiti ce insemneaza Levi? ALIPIRE. Asta insemneaza ca nu ai cum sa te inchini, nu ai cum sa canti, nu ai cum sa lauzi pe Dumnezeu daca nu esti lipit de cerul Lui. Deci nimeni nu se poate inchina, noi putem canta, dar nu ne putem inchina daca nu suntem lipiti de El.

Acum eu vreau sa va intreb: Daca esti lipit de cerul Lui, cum se vede pamantul de acolo? Dumneavoastra daca ati fi ca o stea pe cer, vreau sa va intreb, cum se vede semnul de la Mercedes? Cum se vede de acolo de sus, de pe cer? Ca o stea te uiti si spui: Aaa, asta-i Mercedes! Asta-i BMW! Asta-i AUDI! Cum se vede daca esti o stea pe cer, ca la costum aici scrie ARMANI. Sau ca papucii sunt cu 500 de dolari. Cum? Cum vezi? Cum se vede casa ta cu cateva etaje?

OAMENI BUNI, CU CAT ESTI LIPIT DE CERUL LUI DUMNEZEU, LUCRURILE ACESTEA SUNT NESEMNIFICATIVE! DEVIN MICI! Cu cat esti lipit de pamant, noi pentru ca suntem departe de cer, vezi steaua ca un punct. Ei, tot asa daca esti o stea pe cerul Lui Dumnezeu, vezi MERCEDESUL, casa, valorile acestui pamant, posesiunile, le vezi ca un punct. Nu au valuare.

Dar stiti cum aratam noi cateodata? Nu stiu daca ati vazut cateodata, sunt prinse, uite cum este A de la Alfa, cateodata e o stea prinsa pe perete, sau undeva pe tavan, si jumatate din ea, e desprinsa, sta sa cada stii? Cam asa aratam noi in biserica.

Vrem lipiti de cer, dar o jumatate, 3 sferturi, s-a dezlipit. Trebuie sa intelegeti ca oamenii, sau inima impartita, este inima unei femei stricate. Nu este inima unei femei curate, ca v-am vorbit data trecuta despre Ierusalim si Babilon, despre Biserica falsa si Biserica Adevarata.

– sfarsitul partii a 3-a a acestui mesaj. Continuarea in partea a 4-a –

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole Finalizate: Cristi Boariu - Esti pregatit pentru prigoana? 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 si partea a 8-a 10feb-17feb2023, Cristi Boariu - Nevoile acute ale oamenilor pe timp de razboi 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11 si partea a 12-a 28ian-09feb2023, Adi Varga - Cresterea copiilor 1, 2, 3 si 4 24-27ian2023
Script original sub licenta Wordpress. Gazduit de ExpertHost. Librarie crestina: ICAM.RO. Radio crestin: Unison
.