Prima pagina I Despre HpS I Sustine HpS I Rugaciune pt.Ucraina I ARHIVA


Plicul Recunostintei 2023 - Miros de Cer / Pe Isus oare cine iL asteapta ? - poezie -

Mihaita Danila – Viata e determinata de dorintele pe care le avem -01-


Va invit in seara aceasta sa ne mai ridicam o data din respect fata de Cuvantul Lui Dumnezeu. Citim Evanghelia dupa Matei capitolul 2, incepand cu versetul 1. Sfanta Evanghelie dupa Matei capitolul 2 incepand cu versetul 1: „Dupa ce s-a nascut Isus in Betleemul lui Iudeia, in zilele imparatului Irod, iata ca au venit niste magi din rasarit la Ierusalim si au intrebat:„Unde este Imparatul de curand nascut al iudeilor fiindca i-am vazut steaua in rasarit si am venit sa ne inchinam Lui.”

Cand a auzit imparatul Irod acest lucru, s-a tulburat mult si tot Ierusalimul s-a tulburat impreuna cu el. A adunat pe toti preotii cei mai de seama si pe carturarii norodului si a cautat sa afle de la ei, unde trebuia sa se nasca Hristosul. „In Betleemul din Iudeia” i-au raspuns ei „caci iata ce a fost scris prin proorocul: „Si tu Betleeme, tara lui Iuda, nu esti nicidecum cea mai neinsemnata dintre capeteniile din Iuda caci din tine va iesi o Capetenie care va fi Pastorul poporului Meu Israel.””

Atunci Irod a chemat in ascuns pe magi si a aflat intocmai de la ei vremea in care se aratase steaua. Apoi i-a trimis la Betleem si le-a zis:„Duceti-va si cercetati cu deamanuntul despre prunc si cand iL veti gasi dati-mi si mei de stire ca sa vin si eu sa ma inchin Lui.” Dupa ce au ascultat pe imparatul, magii au plecat si iata ca steaua pe care o vazuse in rasarit mergea inaintea lor pana ce a venit si s-a oprit deasupra locului unde era Pruncul.

Cand au vazut ei steaua nu au mai putut de bucurie, au intrat in casa, au vazut Pruncul cu Maria, mama Lui, s-au aruncat cu fata la pamant si i s-au inchinat. Apoi si-au deschis visteriile si au adus daruri: aur, tamaie si smirna. In urma au fost instiintati de Dumnezeu in vis sa nu mai dea pe la Irod si s-au intors in tara lor pe un alt drum.” Amin.

Tata te rugam si in seara aceasta sa ne oferi Prezenta Ta. Suntem in cortul Tau si am vrea sa ne contopim, sa ne unim cu Tine Doamne, am vrea sa avem o intimitate cu Tine, Prezenta Ta sa se desfasoare in viata noastra. Ajuta-ne Tata caci te-am rugat in Numele sfant al Domnului nostru Isus Hristos. Amin Va invit sa ocupati locurile.

Slavit sa fie Domnul! Peste cateva zile, anul 2020 va ramane istorie. A fost un an in care ne-am bucurat impreuna, am avut clipe frumoase petrecute in Casa Lui Dumnezeu. As vrea sa va multumesc la toti care v-ati rugat si ati sprijinit lucrarea care o fac in rugaciune, va multumesc si pentru ajutorul pentru adunarea din Marga si ne rugam ca Dumnezeu sa va binecuvanteze.

Adevarul este ca am mai imbatranit cu un an. Este sfarsit de luna, sfarsit de an, s-ar putea sa fie sfarsit de istorie. Stiti care este frumusetea? Ca aproape intotdeauna sfarsitul de zi poate sa ofere cel mai frumos peisaj. Stiti care e peisajul de multe ori cel mai frumos? Apusul. Chiar daca imbatranim, chiar daca am ajuns la sfarsit, este important sa oferim in jurul nostru un apus frumos. Oamenii din jur sa fie cuceriti de felul in care apunem, de felul in care stim sa sfarsim o luna, sa sfarsim un an, sau sa sfarsim istoria, sau chiar viata.

De aceea sa stiti ca atunci cand Domnul Isus Hristos a ajuns pe final la apus, a cucerit un talhar. Un talhar probabil s-a uitat la moartea Domnului Isus, la ultimele clipe si a spus: „Asa ceva n-am mai vazut!” Ce frumos ar fi ca oamenii sa se uite la noi, si sa zica la apusul acestui an: „Asa ceva n-am mai vazut!” Dar nu in ghilimele, ci sa fie un apus cu adevarat frumos si pentru biserica Harul. Rugati-va pentru asta, ca puteti oferi un peisaj fantastic, frumos. Totul este sa ne lasam cercetati de Dumnezeu.

– sfarsitul primei parti a acestui mesaj. Continuarea in partea a 2-a –

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole Finalizate: Cristi Boariu - Esti pregatit pentru prigoana? 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 si partea a 8-a 10feb-17feb2023, Cristi Boariu - Nevoile acute ale oamenilor pe timp de razboi 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11 si partea a 12-a 28ian-09feb2023, Adi Varga - Cresterea copiilor 1, 2, 3 si 4 24-27ian2023
Script original sub licenta Wordpress. Gazduit de ExpertHost. Librarie crestina: ICAM.RO. Radio crestin: Unison
.