Prima pagina I Despre HpS I Sustine HpS I Rugaciune pentru Ucraina


ADEVARURI socante despre CRACIUN !!! UNDE te vei duce dupa MOARTE ???

Iulian Calistru – Cum trebuie sa ne pocaim? Despartiti de intuneric.


As vrea sa spun in seara aceasta, se pare ca vremurile acelea scrise de Scriptura, vremurile acelea spuse de oamenii Lui Dumnezeu cu privire la zilele din urma, se pare ca se implinesc. M-am tot gandit dea lungul anilor, in lupta asa, si m-am intrebat, „Doamne daca in Biblie scrie ca in zilele din urma cunostinta va creste” dar in acelasi timp invers proportional spune Scriptura ca dragostea celor mai multi se va raci. Si asta nu din cauza ca este criza in Europa, nu din cauza ca lumea in care traim se framanta de la un capat al pamantului la celalat, ca nu stiu ce va fi, ce se va intampla, ce urmeaza, nu din cauza aceasta. Ci Biblia spune un motiv foarte clar, foarte deslusit, din ce pricina dragostea celor mai multi se va raci. Stiti din ce pricina? Spune Scriptura, din pricina inmultirii faradelegii, dragostea celor mai multi se va raci. Nu din pricina inmultirii faradelegii in lumea de afara, ci din pricina inmultirii faradelegii in viata celor care stau cu Cartea in mana, in viata celor care au incheiat un legamant cu Dumnezeu, in viata celor care in momente de restriste in viata au facut juruinte si i-au spus Lui Dumnezeu:„Te vom urma, daca intervii de data aceasta, daca lucrezi, daca ne asculti, daca ne vii in ajutor, ne vom smeri!” Stiti ce a zis Ezechia dupa ce Dumnezeu l-a vintedecat, l-a ridicat din patul de suferinta? Stiti rugaciunea lui Ezechia. A zis:„In cei mai buni ani ai vietii mele ca trebuie sa ma cobor in Locuinta Mortilor” Si spunea Ezechia:„Acum ce sa mai spun? Tu m-ai scos viu din groapa Doamne!” A zis:„De aceea voi umbla in toate zilele vietii mele, voi umbla smerit inaintea ta” Si smerenia asta a durat pana au venit trimisii din Babilon.

Care este pozitia noastra inaintea Lui Dumnezeu? Care este starea noastra reala si adevarata? Fratii spuneau:„Nu ne cunoastem” E adevarat ca nu ne cunoastem, dar exista Unul care ne cunoaste asa de bine. Exista unul care ne cunoaste, nici macar de cand ne cunoastem noi. Ci ne cunoaste, de cand nu eram pe Pamant. In cartea proorocului Ieremia, in capitolul 1 este scris ce i-a spus Dumnezeu lui Ieremia cand era un copil. A zis:„Pe vremea cand nu erai pe Pamant, eu te cunosteam si te-am pus deoparte ca sa te fac prooroc al neamurilor.” David in psalmul 139, imparatul David spune:”Cand nu eram un decat un plod fara chip, ochii Tai ma vedeau si in cartea Ta erau scrise toate zilele vietii mele inaintea dea fi fost vreuna din ele” Si David spune:„Cat de nepatrunse mi se par gandurile Tale, cat de mare este numarul lor, daca as vrea sa le numar sunt mai multe decat boabele de nisip. Cand ma trezesc sunt tot cu Tine.”

Am dori in seara aceasta, frati si surori, stiti ca in Cartea Psalmilor este scris undeva intr-o imprejurare, si noi asa, acum se pare ca, se spunea in secolul trecut, este secolul vitezei, acum nu stiu cum se numeste secolul asta, dar probabil ca viteza e mai mare in secolul acesta in care suntem si se pare ca cu pocainta am intrat si noi in viteza. Toate le facem asa in viteza, fara bagare de seama, fara sa le mai gandim, fara sa le mai masuram, fara sa mai meditam la ceea ce facem, fara sa gandim cam unde vom ajunge intr-o zi cu starea asta. M-am tot intrebat dea lungul anilor si as vrea sa citesc un cuvant din Sfanta Scriptura. Il gasim scris in epistola a 2-a a lui Petru in capitolul 3, versetul 1 spune asa, recitim cateva versete pe care, sunt convins aici la Viena, nu stiu, fratii spuneau ca sunt bucurosi ca sunt la Viena, nu stiu cata bucurie exista ca suntem la Viena, un lucru stiu, Dumnezeu sa ne dea bucuria aceasta care o avea David intr-unul din Psalmi cand a zis:„cand urmez poruncile Tale, ma bucur de parca as avea toate comorile.” Dumnezeu sa ne ajute, bucuria aceasta s-o avem in viata noastra. Bucuria asta s-o avem. Ca suntem intr-o parte si alta, ca suntem intr-o stare sau alta Dumnezeu sa ne dea bucuria asta, sa urmam poruncile Lui Dumnezeu si asa sa ne bucuram inaintea Lui.

Uitati ce zice Cuvantul:„Preaiubitilor aceasta este a 2-a epistola pe care v-o scriu, in amandoua  caut sa va trezesc mintea sanatoasa prin instiintari, si sa va fac sa va aduceti aminte de lucrurile vestite mai dinainte, de sfintii prooroci si de porunca Domnului si Mantuitorului nostru, data prin apostolii vostri. Inainte de toate sa stiti ca in zilele din urma vor veni batjocoritori plini de batjocori care vor trai dupa poftele lor si vor zice:„Unde este fagaduinta venirii Lui caci de cand au adormit parintii nostri toate raman asa cum erau de la inceputul zidirii.”” Versetul 5 zice asa:„Caci inadins se fac ca nu stiu, ca odinioara era cerul si un pamant scos din apa si cu ajutorul apei si ca lumea de atunci a pierit tot prin ele inecata de apa 547

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Legaturi utile: Misiunea MGM I Miros de Cer I Radio Unison I Dragoste pentru Adevar I Cristi Boariu I Librarie Crestina ICAM.RO
Script original sub licenta Wordpress. Gazduit de ExpertHost
.